joy

Dženifer Lorens, De Niro i Bredli Kuper u novom trejleru filma Džoj

Reditelj hitova (U dobru i u zlu, Američka prevara), Dejvid O. Rasel, obnovio je saradnju sa Dženifer Lorens, Robertom De Nirom i Bredlijem Kuperom u biografskom filmu Džoj (Joy). Ova neobična priča stiže u domaće bioskope 7. januara sledeće godine!

Priča govori o Džoj Mangano, osnivaču revolucionarnih krpa za brisanje poda „Miracle Mops“. Pre nego što je postala milioner, samohrana majka troje dece sa Long Ajlenda, radila je kao konobarica i menadžer za avio rezervacije. Posle radnog vremena radila je vredno na svojim izumima.

Povezana vest:  Seksualna ispovest Davida Duchovnyja

Džoj je uzbudljiva priča u kojoj se prepliću izdaja, gubitak poverenja i bolni ožiljci od ljubavi. U intenzivnoj i ljudskoj tragikomičnoj priči Džoj postaje prava glava porodice i preduzeća koje se suočava sa izazovima surovog američkog tržišta.

U glavnoj ulozi je Dženifer Lorens, a reditelj je okupio glumce – Roberta de Nira, Bredli Kupera, Edgara Ramireza, Izabelu Roselini, Dijan Led i Virdžiniju Medsen. Scenario je baziran na knjizi pod nazivom „Miracle Mops“. Kao i u prethodnim filmovima, Dejvid O. Rasel se bavi temom porodice, lojalnosti i ljubavi.

Povezana vest:  Petar Ristovski: “Uspeli smo da donesemo iskrenu emociju pred publiku“

Pogledate trejler OVDE!