ronaldo portert

Ronaldu odšteta od 22 miliona dolara zbog izgubljene uloge?

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo izgubio je ulogu u filmu Martina Skorsezea „The Manipulator“ zbog ćega će navodno dobiti i odštetu od 22 miliona dolara, preneli su elektronski mediji.
Skorseze je Ronalda ponudio manju ulogu u filmu „The Manipulator“, inspirisanom životom milionera Alesandra Prota, koji tvrdi da je on bio inspiracije književnici E.L Džejms za Kristijana Greja, glavnog lika trilogije „50 nijansi siva“. Proto je, međutim, odbio mogućnost učešća Ronalda u filmu.
-Ronaldo jeste odličan igrač, ali to ne znači da je kralj sveta. Ne želim da igra u filmu o mom životu – rekao je ovaj milioner, dodajući da mu je žao ako se Ronaldo osetio beskorisnim, ali da se nekada u životu dobija, nekada gubi“.
-Ako treba da mu zaista dam 20 miliona evra, daću mu ih lično – naglasio je Proto.
Prema ranijim pisanjim „NY dejli njuza“, Proto je rekao da je upoznao Džejmsovu 2010. godine kada je obilazila Italiju, kao pisac koji piše o poznatim ličnostima širom sveta.
Na pitanje o sličnosti između njega i Greja, Proto je rekao da se Grejeva firma u knjizi zove Grej enterprajs holding, a da se njegova zove Proto organizejšn holding.
-Kada sam upoznao Džejmsovu vozio sam Audi R8 – rekao je ovaj milioner, napomenuvši da taj auto vozi i Kristijan Grej.
-Moja kancelarija se nalazi na 8. spratu zgrade, to je poslednji sprat. Došao sam na sam vrh ni iz čega, poslednji sprat vidim kao vrh uspeha – objasnio je on.

Povezana vest:  I Wanna Dance with Somebody: Film o Vitni Hjuston