smrdljiva bajka

Ekipa filma „Smrdljiva bajka“ slavi 50.000 gledalaca

Film „Smrdljiva bajka“, koji je od početka prikazivanja izazvao ogromno interesovanje publike, ovog vikenda proslaviće 50.000 gledalaca.

U duhu priče o ljubavi dvoje beskućnika Momi (u maestralnom tumačenju Žarka Lauševića) i Emi (fascinantnoj Jelena Đokić), autorska i glumačka ekipa filma na čelu sa Miroslavom Momčilovićem i Žarkom Lauševićem, odlučila je da bioskopski rezultat proslavi sutra, na auteničnoj lokaciji u Prihvatilištu za odrasle i stara lica u Kumodraškoj u Beogradu.

Povezana vest:  Kenu Louču Zlatna palma Kanskog festivala

Glavni i najvažniji gosti proslave uspeha filma biće beskućnici poput Mome i Eme, skitnice, prosjaci ili oni „koje niko neće“, njih 137 koliko ih trenitno boravi u ovom, konstantno prebukiranom prihvatilištu. Korisnici prihvatilišta prvo će uživati u projekciji filma, zahvaljujući Mobil 3D Cinema, a da događaj bude potpun i nezaboran pobrinuće se ketring restorana „Baštino“.

Ovom prilikom ustanova koja svojim stanarima pruža stručnu pomoć, smeštaj, hranu, higijenske i zdrastvene usluge, od prijatelja filma, kompanije Vox Elektronics dobiće na poklon televizor.

Povezana vest:  Film francuske nobelovke Ani Erno na ovogodišnjem BELDOCS-u

Filmska ekipa i distributer filma Art Vista vas pozivaju da posetite vama najbliži bioskop i pogledate povratnički film Žarka Lauševića, ali i da se setite, kad je god to moguće, napuštenih lica kojima je potrebna pomoć.