mala sirena1

Najveći vodič kroz Dizni crtaće

Jeste li znali da Diznijeva Mala sirena ima svoja dva nastavka, kao i Aladin? Jeste li gledali Bambi 2 i Pokahontas 2: Putovanje u Novi svet? Od Diznija nema većeg stručnjaka za magiju, zato nemojte propustiti 84 predivna naslova i njihove nastavke koje vam je pripremio Pickbox. Vratite se u detinjstvo ili razveselite mališane, uđite u svet čiste animirane magije i gledajte odmah sve. Mi smo izdvojili one koje bi svako morao da pogleda:

1. Mala sirena – 3 nastavka
Na Pickbox je stigao jedan od najlepših Dizni klasika – Mala sirena. Pratimo neponovljivu priču o sireni kojoj je dosadio život u moru i koja bi htela da dođe na kopno i živi među ljudima. A za one najveće fanove imamo i iznenađenje. Osim Male sirene koja je osvojila čak dva Oskara, naPickbox 12. februara stiže i 2. nastavak o ćerki koja želi da postane sirena i 3. nastavak u kom gledamo malu Arijel kako se bori za muziku u okeanu.
 
2. Pokahontas i Pokahontas 2: Putovanje u Novi svet
Sedamnaesti je vek, a Pokahontas je odvažna devojka koja se zaljubi u hrabrog vojnika Džona. Film je osvojio dva Oskara, a ova priča o ljubavi i slobodi poučna je za decu svih uzrasta.

3. Snežana
Priča o devojci na koju je zla kraljica imala pik i koja je od starice uzela otrovnu jabuku. Savršeno za pouku deci da neznancima nikad ne otvaraju vrata, a kamoli da od njih primaju poklone. Srećom, u Diznijevom svetu se sve uvek dobro završi.

Povezana vest:  Film A. Džoli dobio nagradu američkih producenata

4. Bambi i Bambi 2
Bambi je lane koje rano ostane bez mame i samo se uputi u istraživanje šume. Usput susreće brojne životinjske prijatelje i s njima odlazi u brojne šumske avanture. Neka vaši klinci uz mladog Bambija nauče važne lekcije o životu, gubitku i ljubavi.

5. Hrabra Merida
Merida je jedina Diznijeva princeza kojoj lepe haljine i prinčevi nisu na umu. Merida ume da barata lukom i strelom, a najviše voli da se suprotstavi onima koji joj nameću kako bi trebalo da se ponaša. Osim dobrog životnog stava, Merida ima najlepše kovrdže koje je svet ikada video.

6. Život buba
Mravi su veliki radoholičari, a ovaj film dokazuje koliko ta simpatična bića u mogu da budu i odvažna u svom svetu. Među mravima se ističe šašavi Flik koji zbog glupog spleta okolnosti uzrokuje nesreću i izazove bes strašnih skakavaca kojima mravi služe. Pogledajte kako to izgleda kada se mravi ohrabre i pokrenu rat protiv skakavaca.

Povezana vest:  Bioskopska ulaznica po CENI ZA MEDALJU!

7. Razbijač Ralf
Krš i lom se dogodi kada negativac iz videoigrice odluči da mu je dosta loše reputacije i da bi želeo da postane dobar. Kada Ralf uzme stvar u svoje ruke, moraće da uloži mnogo truda da bi dokazao da može da bude pravi heroj. Svi vole dobre momke, a sada je vreme da naučimo da pružimo priliku negativcima koji žele da postanu dobrice.

8. Tarzan
Dečak Tarzan poznaje džunglu kao svoj džep, a sa životinjama redovno uspeva da se sprijatelji. Pre nego što je postao kralj džungle, Tarzan je bio samo čudni dečačić koji nikako nije mogao da se uklopi. Uz Tarzana i Zugora klinci će najlakše naučiti da su prijateljstvo i porodica najvažnije vrednosti u životu.

9. Fantazija i Fantazija 2000
Uz niz prelepih muzičkih komada gledamo priču o ambicioznom mađioničaru Mikiju Mausu. U ovom vrhunskom umetničkom ostvarenju starom tačno 76 godina, pred nama su muzika koju možemo da vidimo i slike koje možemo da čujemo. Fantazija iz 2000. godine jednako je uspešna animirana interpretacija klasične muzike.

Povezana vest:  Džesika Bil: Dijeta donosi sjajan izgled, ali se osećate jadno

10. Munja
Švajcarski beli ovčar Munja ceo život je proveo u filmskom studiju kao zvezda akcione TV serije, verujući da zaista ima supermoći. Kad se igrom slučaja nađe sam na ulicama Njujorka, shvati da život koji je živeo do tada nije bio stvaran, ali srećom upoznaje mačku i hrčka koji će mu pomoći…

11. Aladin – 3 nastavka
Svi znamo priču o Aladinu koji uz pomoć duha iz lampe želi da zavede lepu princezu, a sada je vreme da je nađemo i pogledamo na Pickboxu. I danas se smatra da je Aladin jedan od najboljih i deci najdražih crtaća, a na Pickbox u Februaru stižu sva tri dela. Dva Oskara su i više nego zaslužena.

12. Dambo
Dambo je slonić kog svi ismevaju jer ima velike uši, ali uz pomoć tih ušiju Dambo može da leti! Nastao 1941, Dambo je četvrti Diznijev animirani film i jedan je od onih filmova koji će vas oduševiti koliko god godina da imate!

Do prvog prolećnog sunca uživajte na Pickboxu uz Diznijeve originalne klasike i njihove jednako divne nastavke! Dizni dan na Pickboxu je svaki dan!