Premijera urnebesne komedije „LOŠE KOMŠIJE 2“ (NEIGHBOURS 2) održaće se u sredu, 18. maja u 20 časova u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Novosadska publika imaće priliku da pogleda ovu komediju istog dana u bioskopu Arena Cineplex.

Obezbedite svoja mesta na vreme i pogledajte među prvima nastavak najpopularnije komedije iz 2014. godine, jer se ovog puta zvezdama iz prvog dela, Setu Rogenu, Zeku Efronu i Rouz Bern, pridružuje i simpatična Kloi Grac-Morec. Specijalna gošća u filmu je i najveća teen zvezda, prelepa Selena Gomez.

Od 19. maja „LOŠE KOMŠIJE 2“ zasmejavaće publiku u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Art (Užice), Kvart (Kraljevo), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Leskovački kulturni centar, Kulturni centar (Jagodina), LM (Šabac), Cadmus Cineplex (Budva) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

Povezana vest:  Nevidljiva žena Felisiti Džouns na 42. FEST-u

Nikolas Stoler ponovo režira film o tome šta se desi kad se roditeljska volja usmeri protiv bliskosti sestrinstva.

Mek (Rogen) i Keli Radner (Bern) treba da dobiju drugo dete i spremni su da naprave konačni prelaz ka zrelom životu: da se presele u predgrađe. Ali taman kad su pomislili da su povratili komšiluk u svoje ruke i da je bezbedno da prodaju kuću, shvataju da se do njih doselilo sestrinstvo, koje je još luđe od Tedija (Efron) i njegovog bratstva.

Povezana vest:  Višestruko nagrađivana moćna drama "Florensina knjižara" u bioskopima

Pošto im je dosadio seksistički i restriktivni školski sistem, neuobičajene devojke iz Kapa Nu odlučile su da otvore kuću u kojoj će moći da rade šta god požele. Kad Šelbi (Morec) i njene sestre, Bet (Kirsi Klemons) i Nora (Bini Feldstin), pronađu savršeno mesto nedaleko od kampusa, neće dozvoliti da ih činjenica da se nalazi u mirnoj ulici spreči da prave neponovljive žurke kakve su pravili i momci.

Povezana vest:  Vigo Mortensen odustao od filma Snežana i lovac

Primorani da se obrate za pomoć jedinom bivšem komšiji koji ima umeće da sredi nove komšinice, Radnerovi će, uz pomoć najboljih prijatelja Džimija i Pole, dovesti harizmatičnog Tedija kao svoje tajno oružje. Ako on uspe da se infiltrira u sestrinstvo i svojim šarmom probije kroz njega, onda će tridesetogodišnjaci rasturiti dom sestrinstva Kapa. Ali ako misle da će njihove komšinice sedeti mirno, onda su ozbiljno potcenili moć mlade genijalnosti i pravog ludila.