Na programu otvorenog bioskopa, u okviru APA Beer Gardena, publika će od danas moći da uživa i u besplatnim filmskim projekcijama, što je jedna od novina ovogodišnje manifestacije.

Svakog utorka, do 07. avgusta, na programu su ostvarenja posvećena muzičarima, tako će večeras od 21h, u bioskopu na otvorenom, biti prikazan dokumentarni film Soul boys of the western world”, reditelja Džodža Henkena. Film donosi romantično putovanje kroz 80-te, kroz priču o tome kako je londonski bend Spandau Ballet neočekivano promenio svet muzike i mode. Ovaj film nije samo fascinantni dokument o jednom vremenu, već i iskrena priča o usponima i padovima velikog prijateljstva. Nakon projekcije uslediće nastup Tom Waits tribute benda, sa dobro poznatim numerama ovog avangardnog i jedinstvenog muzičara.

Povezana vest:  Gvinet Paltrou najlepša žena sveta po časopisu Pipl

Sreda je rezervisana za Majstore akustike, pa će tako sutra uveče nastup imati Mr. Swagger i Good old Woya & Friends. Glavne zvezde, u sredu veče od 21sat, biće pop – rok bend Kristali.

Četvrtak je rezervisan za žanrovski film, pa će tako 16. juna moći da uživaju svi koji vole horor, jer su na programu pravi predstavnici ovog žanra: “Zlokoban 2” (22.15h), nastavak istoimenog filma iz 2012. koji podseća na horor filmove iz 80-ih, sa junacima iz prvog dela, majkom (Šanin Sosamon) i njenim devetogodišnjim blizancima (blizanci Robert i Dartanian Sloan) koje nastavlja da proganja zli duh Bugula. Kao drugi film večeri biće prikazan “Pre buđenja” (00.30h), američki horor-triler u režiji Majka Flenagana, u kome Kejt Bosvort i Tomas Džejn tumače roditelje koji pokušavaju da nastave život posle smrti deteta.

Povezana vest:  Svečana premijera filma Lihvar 15. maja u sklopu FEST-a u Areni Cineplex

U petak uveče provod je zagarantovan uz rok sastav Kanda, Kodža i Nebojša.

Ljubitelji muzike Džonija Keša moći će da uživaju u subotu uz bend Just like Jonny Cash, a potom će na Adu, rege zvuke doneti prepoznatljivi Del Arno Band.

Nedelja popodne pravo je vreme za matine letnje žurke Corona Summer Viber, a za provod će biti zaduženi Iron i Dada Selectah.

Povezana vest:  Šon Pen u poseti Tripoliju

Osim u raznovrsnom programu, posetioci mogu da uživaju i u najraznovrsnijoj ponudi pivskih ukusa, pa je u vrelim danima koji dolaze, APA Beer Garden pravi izbor lokacije za uživanje.