Školski raspust je pravo vreme za uživanje sa društvom u zimskim radostima, a bioskopi Cineplexx su pravo mesto za to! Porodični dan zakazan je za nedelju, 5. februar u periodu od 12 do 17 časova, gde sve posetioce bioskopaCineplexx Niš, Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center očekuje bogat filmski program i pregršt dodatnih aktivnosti.

Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane likovima aktuelnih animiranih avantura, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis „Pepin zabavnik“ ili „Mali Politikin zabavnik“.

Povezana vest:  Strip junak Bak Rodžers ponovo na filmu

Nakon velikog uspeha Lego filma, Warner Bros donosi novu uzbudljivu „Betmen Lego“ avanturu. U ovom filmu ćemo pratiti Betmena, koji mora da napustiti samotnjačku ulogu i da nauči da radi u timu, jer njegovom omiljenom gradu preti Džoker u najopasnijoj zaveri do sad.

Uz to, dogodile su se i druge velike promene u Gotamu. Brus Vejn će zajedno sa kriminalcima Gotama morati da brine i o dečaku kog je usvojio. Kris Mek Kej je režiser i ovog nastavka, a Set Graham-Smit, Džared Stern i Džon Vitington su pisali scenario.

Povezana vest:  Zvezdane staze i Put u trci za Oskara za šminku

Pored Lego avanture, filma koji je za stariju decu, na repertoaru tokom Porodičnog dana su i „Trolovi“, „Vajana“, „Pevajmo“, „Maša i Medved“ i „Snežna kraljica 3“, svi sinhronizovani na srpski jezik.

 

Karte za Porodični dan su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.