Placenici 3Najgledaniji filmovi u britanskim bioskopima

 

Akcioni film „Plaćenici“ u režiji Silvestera Stalonea (Sylvester Stallone) bio je najgledaniji prošle sedmice u britanskim bioskopima. U glumačkoj ekipi „Plaćenika“ su između ostalog Stalone, Dolf Lundgren (Dolph), Miki Rork (Mickey Rourke), Brus Vilis (Bruce Willis), Džet Li (Jet Lee) i Džejson Stejtam (Jason Statham).

Akcioni film „Salt“ s Andželinom Džoli (Angelina Jolie) je na drugom mestu liste a na trećem je animirani film „Priča o igračkama 3“, objavio je danas sajt Didžital spaj (Digital Spy) posvećen šou biznisu.

Povezana vest:  Šta nas čeka ove filmske jeseni

Horor „Piranha 3D“ je na četvrtoj poziciji; na petoj je komedija „Marmaduke“ a na šestoj je triler „Početak“ sa Leonardom Dikapriom (Di Caprio).

Akciona komedija „Nevine laži“ sa Tomom Kruzom (Cruise) i Kameron Dijaz (Cameron Diaz) je sedma po gledanosti, „Poslednji vladar vetrova“ je osmi a na devetom mestu je film o uličnim plesačima „Step Up 3D“.

Povezana vest:  Kraj FEST-a uručenjem nagrade i filmom Neprijatelj

Poslednje mesto na listi pripalo je avanturističkoj komediji „Čarobnjakov šegrt“ sa Nikolasom Kejdžom (Nicolas Cage) i Džejom Barukelom (Jay Baruchel).