GROZAN JA_1„GROZAN JA“ premijerno u bioskopu Roda 5. septembra

 

Premijera 3D animiranog filma „GROZAN JA“ (DESPICABLE ME) biće održana u nedelju, 05. septembra u bioskopu Roda, u terminima od 14 i 16h.

Od producenta Krisa Meledandrija dolazi priča o jednom od najvećih super zlikovaca koji će svoj najveći izazov dobiti kada u njegov život ušeta troje dece.

U srećnom komšiluku u predgrađu, okružena belim drvenim ogradama i ružičnjacima, nalazi se jedna crna kuća sa usahlim travnjakom. Ono što komšije ne znaju je da se ispod ove kuće nalazi ogromno skrovište. Okruženog armijom nestašnih podanika, otkrićemo Grua (STIV KAREL) koji planira najveću pljačku u istoriji čovečanstva. On planira da ukrade Mesec (da, Mesec!)

Povezana vest:  Filmovi Exit Point selekcije na Cinema City festivalu

Gru uživa u svemu što je pakosno i pokvareno. Naoružan čitavim arsenalom zrakova za smanjivanje, ledenje i vozilima spremnim za borbu po zemlji ili vazduhu, on uništava sve koji  mu stanu na put. Sve do dana dok se ne susretne s neverovatnom voljom tri devojčice koje su siročići i koje u njemu vide nešto što niko drugi nikad nije video – potencijalnog oca.

Povezana vest:  Šta vas očekuje u filmu Upoznajte male Fokerove (Little Fockers)

Pored Karela u filmu „Grozan ja“ glume zvezde komedije: DŽEJSON SIGEL i MIRANDA KOSGROV  i legendarna oskarovka DŽULI ENDRUS.

U filmu takođe glume i velike nove zvezde, komičari: RASEL BREND, KRISTEN VIG, VIL ARNET, DENI MEKBRAJD i DŽEK MEKBREJER.

Od 09. septembra ovaj film stiže na redovne repertoare bioskopa Roda, Tuckwood, Dom Sindikata, gde će mališani, a i oni stariji, imati priliku da ga pogledaju u 3D tehnici.

Povezana vest:  Vudi Alen: Sarkozi bi mogao da igra grubijana na filmu

Distributerska kuća Taramount napominje da će film jedino bioskop Ster Cinemas prikazivati u 2D tehnici.