Danny-Trejo-as-MachetePremijera Rodrigezovog filma „Mačeta“ u znaku Harley Davidson-a

 

Distributerska kuca Cinears u saradnji sa kompanijama Wild Ride, OMV i Čorba kafeom organizuje premijeru filma Robeta Rodrigeza „Mačeta“ koja će se održati u sredu, 15. septembra u bioskopu Kolosej Multiplex (TC Ušće).

 

Naslovnu ulogu, bivšeg federalca Mačete tumači Deni Treho (Danny Trejo), a pored njega u filmu igraju Džesika Alba (Jessica Alba), Robert de Niro (Robert De Niro), Lindzi Lohan (Lindsay Lohan), Mišel Rodrigez (Michelle Rodriguez), Stiven Sigal (Steven Seagal), Cic Marin (Cheech Marin), Don Džonson (Don Johnson) i dr.

Povezana vest:  Uskoro počinje 42. Festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji

Film kultnog američkog reditelja rađen je pod okriljem Rodrigezove producentske kuće Troublemaker Sudio, a jedan od producenata je i Kventin Tarantino.

 

Sinopsis filma: Pošto je jedva preživeo okršaj sa zlim meksičkim narko bosom Torezom, bivši federalac Mačeta je pobegao je u Teksas želeći da zaboravi tragičnu prošlost. Ali, sve što će pronaći je lanac korupcije i prevare u kome je izvršen atentat na senatora, a on optužen za to. Mačeta odlučuje da skine ljagu sa svog imena i na tragu je da otkrije veliku zaveru iza koje ponovo stoji nekadašnji neprijatelj. U pomoć mu stiže stari prijatelj, sada sveštenik dobar u molitvama, ali još bolji sa pištoljem, Luz, žena pobunjeničkog duha, a na tragu mu je i Sartana, prelepa agentkinja.

Povezana vest:  Film "Zona Zamfirova drugi deo" već videlo preko 100.000 gledalaca

 

Kao glavni glumac, čiji je zaštitni znak Harley Davidson motor kojim je obeležavao premijerne projekcije, tako će i domaća publika imati priliku da popularnim Harlijima dođe na premijeru filma „Mačeta“ posle promotivne vožnje kroz grad.

 

Skup zainteresovanih je od 18.00 u Čorba kafeu (Braće Krsmanović 3, ispod Brankovog mosta).

 

Povezana vest:  Tori Speling rodila ćerku

Početak projekcije filma je od 20.30 u Koloseju, posle čega sledi žurka uz pop-rok zvuke Lates benda od 22.00 u Čorba kafeu.