angelina-jolie-2Anđelina Žoli omogućila svim glumcima da povedu svoje porodice u Budimpeštu

 

Iako je setu na kojem Anđelina Žole (Angelina Jolie) snima svoj redateljski prvenac zbog jakog obezbeđenja nemoguće prići, mađarski mediji su objavili kako često sa sobom dovodi i decu. Četvoro mlađe dece Angelina je u Budimpešti, podsetimo, upisala u obdanište, a dvoje starijih, Maddox i Pax pohađaju elitnu francusko-američku školu. Prema pisanju mađarskih medija, Pax je u novoj školi već pronašao devojku.

Povezana vest:  Srđan Koljević: Pozitivna priča o uzornoj moralnosti, hrabrosti i nepokolebljivosti

Anđelina nije jedina koja tokom snimanja ima porodicu uz sebe. Producenti su naime svim glumcima koje je slavna glumica angažovala za svoj redateljski prvenac osigurali da uz njih budu njihovi najdraži. Za razliku od  Breda Pita (Brad Pitt) i Anđelina Žoli, koji su se tokom snimanja u Budimpešti smestili u skrovitoj luksuznoj vili, dok ostale glumačke porodice borave u hotelima. U novembru bi se snimanje Anđelininog filma, za koji je angažovala isključivo glumce s područja Balkana, trebalo da se nastavi u BiH.

Povezana vest:  Nova uloga Sare Džesike Parker

Nakon nekoliko nedelje razdvojenosti Bred Pit se u četvrtak u Mađarskoj konačno pridružio Anđelini Žoli i deci. U Budimpeštu slavni glumac nije mogao ranije da dođe jer je u SAD-u snimao svoj novi film „Moneyball“. Slavna porodica u Mađarskoj, a potom i u BiH boraviće narednih nekoliko meseci, sve dok Anđelina ne završi sa snimanjem svog redateljskog prvenca – ratne priče o ljubavi Srbina i Muslimanke. Naslov filma, kao i detalji sa snimanja, strogo su čuvana tajna.

Povezana vest:  Bil Klinton u nastavku Mamurluka u Vegasu