Harison Ford bi rado snimao peti nastavak Indijane Džonsa

harrison_fordHarison Ford (Harrison) je spreman da ponovo uzme bič i stavi šešir i snima peti film u serijalu o neustrašviom arheologu i avanturisti Indijani Džonsu (Indiana Jones). 
-Džordž Lukas (George Lucas) razrađuje ideju i ako stigne do plodnog stadijuma, svi smo zainteresovani da snimimo još jedan film – izjavio je glumac za MTV News. 
Godine 2008, posle 19-godišnje pauze, Ford je ponovo zaigrao Džonsa, u saradnji sa Stivenom Spilbergom (Steven Spielberg) i Lukasom, pošto je potrebno da se sva trojica saglase o bilo kom scenariju za serijal. 
“Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje” bio je finansijski uspešan film, ali po skoro svim ocenama najslabiji od sva četiri. 
Ford, međutim, smatra da ima još zanimljivog materijala koji bi mogao da se razradi u sledećem filmu. 
-Mislim da bi bilo zanimljivo produbiti njegov odnos sa sinom (kojeg je igrao Šaja LaBaf) (Shia LaBeouf) i zaigrati na tu kartu… Ima tu mnogo mogućnosti. Serijal je pun mogućnosti naveo je glumac. 
Novi film Harisona Forda, „Extraordinary Measures“, u kojem mu je partnerka Karen Alen (Allen) u američke bioskope stiže 22. januara. 

Povezana vest:  Harison Ford: Indijana Džons bi mogao da se vrati