Scarlett Johansson stars as Black WidowSkarlet Johanson izabrana za lepoticu godine

 

Holivudska glumica Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) proglašena je za lepoticu godine po izboru magazina za muškarce Dži-Kju (GQ). Skarlet Johanson (25) je ove godine igrala u filmu „Ajron men 2“ i dobila pozorišnu nagradu Toni za ulogu u komadu „Pogled s mosta“.

Glumica, koja je četiri puta bila nominovana za Zlatni globus, dobila je nagradu BAFTA za ulogu u filmu „Izgubljeni u prevodu“. Objavila je i dva muzička albuma. Na pitanje magazina koju svoju veštinu najviše voli, glumica je odgovorila:

Povezana vest:  Stefan Arsenijević završio snimanje filma u Istanbulu

-Ne znam da li mogu da odgovorim na to pitanje. To je kao da pitate nekog šta mu se najviše dopada kad svira neki instrument. To jednostavno zadovoljava nešto u vama.

Među njenim ulogama su one u filmovima „Devojka sa bisernom minđušom“, „Ljubav u Barseloni“, „Crna Dalija“, „Druga Bolenova kći“, „Završni udarac“, „Ostrvo“, „Svet duhova“ i „Američka rapsodija“.

Povezana vest:  “Udaljeno predgrađe“ u Dvorani Kulturnog centra Beograda od 23. juna

Magazin Dži-Kju će u izdanju koje stiže u prodaju 23. Novembra imati nekoliko naslovnih strana i na njima će se, pored Skarlet Johanson, naći i glumci Džejms Franko (James Franco), Džef Bridžiz (Jeff Bridges) i reper Drejk (Drake) koji su proglašeni za muškarce godine.