Nastavak filma Antmen iz 2015. godine dolazi nam na Comic night događaju, zakazanom za četvrtak 5. jul od 20 časova u bioskopima Cineplexx širom Srbije! Karte za superherojsku avanturu „Antmen i Osa“ uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa!

Sve posetioce bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš uz kupljenu ulaznicu očekuje originalni poster filma, a one najsrećnije obradovaćemo ekskluzivnim stripovima partnera Darkwood i striparnice Južni Darkwood iz Niša. I to nije sve, jer će zaljubljenici devete umetnosti uz ulaznicu sa Comic night događaj u Beogradu i Kragujevcu, ostvariti 25% popusta na sva izdanja Darkwood izdavača, dok ih u Nišu očekuje 20% popusta u striparnici Južni Darkwood.

Povezana vest:  Srpski kandidat za Oskara "Dnevnik mašinovođe" oduševio beogradsku publiku

„Antmen i Osa“ je superherojski film, reditelja Pejtona Rida, a po scenariju Krisa Makene, Erika Samersa, Pola Rada, Endrua Barera i Gejbrijela Ferarija. U pitanju je dvadeseti nastavak u seriji filmova iz Marvelovog filmskog univerzuma. Skot Lang našao se pred još jednim izazovom, da balansira svoj život kao superheroj i kao otac. Ali na pomolu je nova misija u kojoj će se boriti rame uz rame sa Osom i gde će otkriti tajne iz svoje prošlosti.

Povezana vest:  Nakon Beograda, film Kralj Petar Prvi stiže u sve velike gradove u Srbiji

Naslovne uloge tumače Pol Rad i Evandželin Lili kao Antmen i Osa, dok su u ostalim ulogama Majkl Penja, Volton Gogins, Bobi Kanavali, Džudi Grir, Tip Haris, Dejvid Dasmolčan, Hana Džon Kejmen, Abi Rajder Fortson, Randal Park, Mišel Fajfer, Lorens Fišbern i Majkl Daglas.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx!