HP7_plakatNovi Hari Poter od sutra u domaćim bioskopima

 

Film „Hari Poter i relikvije smrti“ (Harry Potter and the Deathly Hallows), sedmi iz serijala o dečaku mađioničaru, počinje da se prikazuje od sutra u domaćim bioskopima, saopštio je danas distributer Tuck.

„Hari Poter i relikvije smrti“, sedmi i završni roman spisateljice Džoan Rouling (Joanne Rawling), ekranizovan je u dva dela, s tim da prvi ulazi u svetske bioskope 18. novembra, dok se premijera drugog dela, i poslednjeg filma iz serijala, očekuje u julu 2011. godine.

Povezana vest:  Završeno i građansko venčanje Džordža Klunija

-Hari, Ron i Hermiona počinju opasnu misiju: da otkriju i unište tajnu Voldemortove besmrtnosti i destrukcije – Horkrukses. Prepušteni sami sebi, bez pomoći profesora i zaštite Dambldora, moraće da se usredsrede jedni na druge više nego ikada. Ali, među njima se javlja Mračna Sila, koja preti da ih razdvoji – saopštio je Tuck.

Kao i u prethodnim delovima serijala, počev od filma „Hari Poter i kamen mudrosti“ (2001), glavnog junaka igra Danijel Redklif (Daniel Radcliffe), Rona Rupert Grint, a Hermionu Ema Votson (Emma Watson). Režiser je Dejvid Jejts (David Yates).

Povezana vest:  Mark Valberg u četvrtom delu "Transformersa"