CineStar bioskopi će ove godine, po prvi put biti centralno okupljalište roditelja i njihovih mališana. U periodu od 04. do 07. oktobra u bioskopima s pet zvezdica sve će biti u znaku Prvog Dečjeg festivala.

Dani za vrtiće i škole rezervisani su za 04. i 05. oktobar kada za razrede započinje nagradni konkurs „Postani filmski kritičar“ u kome mogu da osvoje vredne nagrade kao Acer laptop računar, set knjiga  ili projekciju za ceo razred, a sve uz posebne i najpovoljnije cene ulaznica za organizovane posete škola i vrtića, od 260 RSD. Porodični dani su za vikend od 06. i 07. oktobra od 11 do 17 sati. Svi posetioci će moći da kupe svoju ulaznicu za 2D projekcije dečjih filmskih hitova po promotivnoj ceni već od 270 RSD, a najmlađe će dodatno obradovati i partneri Dečjeg festivala – Lizzy i Frikom.

Povezana vest:  Objavljen prvi video za novi film o Tarzanu

Ekskluzivno u CineStaru 4DX Novi Sad 7.10. u 11 h biće i prva parada filmskih crtanih likova, koja će proći celim tržnim centrom BIG. Vesela parada s omiljenim likovima iz crtanih filmova poziva sve male Novosađane da se u CineStar-u pojave maskirani, jer prvih 50 maskiranih posetilaca osvaja bioskopsku ulaznicu. Pored filmske parade, u predvorju bioskopa u Novom Sadu  od 11 do 17 sati očekuju Vas različite atrakcije kao što su Haos animatori, facepainting, maskote, baloni, a tu su i pokloni partnera. Takođe, u Novom Sadu otvaranje Dečjeg festivala će biti uz specijalnu projekciju filma „Kuća magičnog sata“, pre koje posetioce očekuje atraktivan mađioničarski nastup.

Povezana vest:  Šta bi Robert Patinson želeo da promeni kod sebe

U sklopu Dečjeg festivala filmska preporuka su najnovije animacije za sve uzraste ‘Stopalići’ i ‘Kondorito: Avantura u svemiru-sinh’ kao i porodična fantazija za nešto starije školarce ‘Kuća magičnog sata’.

Dečji festival u CineStaru pokreće se s namerom da slavi dečji film i da razvija ljubav dece prema filmu, a organizovane vesele radionice u predvorju bioskopa razvijaće dečju kreativnost.

Kupovina ulaznica za sve filmske projekcije, moguća je na svim bioskopskim blagajnama, kao i online: http://bit.ly/DecjiFestival2018

Povezana vest:  Snup Dog želi ulogu u engleskoj sapunici