paranormal_activity_2_poster„Paranormalna aktivnost 2“ premijerno u Steru 1. decembra

 

Posle velikog uspeha prvog dela, iz studija Paramaunt stiže nam i nastavak ovog neuobičajenog horora. Već prvog vikenda, nastavak je potukao sve rekorde u gledanosti u okviru horor žanra. Šta je to što je oduševilo gledaoce u Americi, naši gledaoci će imati priliku da vide na redovnom repertoaru naših bioskopa, od 2. decembra!

Povezana vest:  Kendal Džener postaje glumica

Nakon serija „provala“, kako su to oni u početku mislili, jedna porodica će postaviti sigurnosne kamere po celoj kući. Međutim, shvatiće da su događaji koji se odigravaju pred njihovim očima mnogo zlokobniji nego što se na prvi pogled čini…

Pred premijeru filma „Paranormalna aktivnost 2“, Taramount film je odlučio da obraduje publiku i da nagradi najkreativnije među njima! 
Od 1. novembra počela je nagradna igra pod nazivom „Paranormalno se aktiviraj!“ Sve što je trebalo uraditi da biste osvojili kameru Sony 360 Bloggie bilo je da snimite video snimak u trajanju do 3 minuta u kome prikazujete bilo šta što doživljavate kao paranormalnu aktivnost! Za više informacija posetite facebook grupu Paranormalno se aktiviraj!

Povezana vest:  Domaći filmski distributer Soul Food učestvuje u renomiranoj SOFA radionici