BuondiBuondi espreso remek-delo napokon u Srbiji

 

Inspektor_Blaza_boundiKompanija Nestlé je predstavila BUONDI espreso kafu, koja ima dugu tradiciju i odane kupce širom sveta a sada se može naći u hotelima, kafićima i restoranima širom Srbije.

 

U restoranu Comunale organizovana je degustacija Buondi espreso kafe za vlasnike restorana i kafića iz cele Srbije, ličnosti iz javnog života i medije koji nisu krili zadovoljstvo što će sada i kod nas moći da uživaju u najboljem espresu. Prisutni će događaj sigurno pamtiti i po neobičnom performansu – iznenadnom ulasku maskiranih pljačkaša koji su ukrali remek-delo, šoljicu Buondi kafe jer, kako je pisalo u poruci koju su ostavili, nisu mogli da odole.

Povezana vest:  IDEA postala partner Novosadske biciklističke inicijative

 

-U Nestlé-u za BUONDI volimo da kažemo da remek-dela više nisu samo u muzejima jer je BUONDI sinonim za vrhunsku kafu! Svako zrno kafe se pažljivo prati od trenutka kada se ubere sa stabla do njegovog pakovanja. Pažljivo odabrana i kontrolisana zrna su tajna vrhunske kafe.. Svaka šoljica BUONDI kafe je nezaboravno iskustvo koje budi čula i podstiče strast u ljudima. Drago nam je što je BUONDI kafa za kratko vreme, koliko je prisutna na našem tržištu, osvojila mnogobrojne poštovaoce dobrog espresa. Sigurni smo da će BUONDI espreso kafa u Srbiji biti jednako uspešna kao NESCAFÉ – rekla je Maja Starović, direktor prodaje Nestlé Professional-a.

Povezana vest:  Predstavljena knjiga Srđana Janićijevića “Azbuka menadžmenta“

 

BUONDI koncept ne sastoji se samo u prodaji espreso kafe vrhunskog kvaliteta, već obezbeđuje kompletno rešenje za partnere u HoReCa (hoteli, restorani, kafići) lancima prodaje. Buondi koncept nudi znanje, iskustvo i profesionalnu uslugu svima koji se odluče da šoljicu espreso kafe vrhunskog kvaliteta ponude svojim gostima.

 

Sa BUONDI espreso kafom, Nestlé u svom asortimanu nudi kompletnu ponudu toplih i hladnih napitaka, kafe i čokolade: NESCAFÉ, NESQUIK, AERO, PERUGINA čime zadovoljava sve potrebe ugostitelja u kategoriji toplih i hladnih napitaka od kafe i čokolade.

Povezana vest:  Janko Tipsarević u ulozi di džeja