lindsay-lohanLindzi Lohan „zatrpana“ poslovnim ponudama

 

Američkoj glumici Lindzi (Lindsay) Lohan neće biti teško da pronađe posao kada završi sa rehabilitacijom. U poslednjih nekoliko meseci je dobila nekoliko ponuda za uloge u filmovima.

Zvezda filma „The Mean Girls“ se trenutno nalazi na tromesečnoj rehabilitaciji u kalifornijskoj bolnici „Betty Ford“ u kojoj će po naredbi suda ostati sve do januara sledeće godine.

Povezana vest:  Pogledajte fantastični trejler za film "Lovac i ledena kraljica"

Njen poslednji odlazak na rehabilitaciju je koštao uloge u filmu „Inferno“, koji govori o porno zvezdi Lindi Lovelace. Režiser Metju Vilder (Matthew Wilder) je morao da izostavi Lohanovu iz filmske ekipe jer „ima privatne probleme“.

Itan Tera (Ethan Terra) koji posjeduje produkcijsku kuću zajedno sa majkom Lindzi Lohan, za „Fox News“ je rekao da će glumica nastaviti svoju karijeru bez problema kada okonča rehabilitaciju.

Povezana vest:  „Dina: Drugi deo" u distribuciji Blitza stiže u bioskope 29. februara 2024.

-Lindzi nema sumnje u to da će uskoro dobiti posao. U poslednje vreme je na njenu adresu stiglo mnogo poslovnih ponuda. Njen oporavak sjajno napreduje, a kada se vrati kući, nadamo se da će odabrati neku pozitivnu ulogu – rekao je Tera.