Hari Poter i relikvije Smrti_3Najgledaniji filmovi u britanskim bioskopima

 

Film „Hari Poter i relikvije smrti“ je drugu nedelju zaredom najgledaniji film u britanskim bioskopima, objavio je danas sajt Didžital spaj (Digital spy) koji prati šou biznis.

Na drugom mestu je akcioni film „Unstoppable“ u kojem igraju Denzel Vašington (Washington) i Kris Pajn (Chris Pine), dok treće mesto zauzima „London Boulevard“ sa Kirom Najtli (Keira Knightley) i Kolin Farel (Colin Farrell).

Povezana vest:  Premijera filma "Plavi voz" u Beogradu

Četvrto mesto zauzela je komedija „Kad vodenjak pukne“ u kojoj glavne uloge tumače Robert Dauni Mlađi (Downey) i Zak Galifijanakis (Zach Galifianakis). Na petoj poziciji je triler „The American“ sa Džordžom Klunijem (George Clooney), u režiji Antona Korbejna (Corbijn).

Animiran film „Grozan ja“ je šesti; sedmi je švedski film serijala „Milenijum“ – „Devojčica koja se igrala vatrom“ – snimljen po romanu Stiga Lašona (Stieg Larsson), a na osmoj poziciji je komedija „Jackaš 3D“.

Povezana vest:  Odabrana kompletna glumačka postava za film ''Plava krv''

Naučnofantastični triler „Skyline“ je deveti a na desetom mestu je akcioni film „Mačeta“ sa Robertom de Nirom i Džesikom Albom (Jessica).