Michael-DouglasMajkl Daglas se raduje novoj ulozi

 

Holivudski glumac Majkl Daglas (Michael Douglas), koji se leči od raka grla, izjavio je da s nestrpljenjem čeka iduću filmsku ulogu. Daglas (66) je sutrašnjem broju lista Holivud riporter (Hollywood Reporter) ispričao da će igrati naslovnu ulogu u filmu Stivena Soderberga (Steven Soderbergh), „Liberače“, čije će snimanje početi u maju ili junu.

Povezana vest:  Film Panama u Ukrajini – na festivalu Molodist i u bioskopima

Glumac će u januaru saznati da li se izlečio od raka koji mu je otkriven prošlog leta. Prema njegovim rečima, bolest ga je zbližila s ocem, 93-godišnjim glumcem Kirkom Daglasom sa kojim je godinama bio u lošem odnosu.

-Potrudio se. Gotovo deset dana je bio uz mene. Dolazio je svakog dana. Bio je divan – ispričao je Majkl Daglas koji je dodao da je njegov otac nekada bio gnevan i često odsutan iz porodičnog doma

Povezana vest:  Sutra počinje kanski festival

-U tim ključnim godinama, kada je Kirk snimao pet filmova godišnje, viđali smo ga samo zahvaljujući njegovom osećanju krivice – rekao je Majkl Daglas i naveo da je moguće da se i sam tako ponašao prema svom sinu Kameronu (Cameron) (31) koji izdržava zatvorsku kaznu zbog droge.

Poslednja filmska uloga Majkla Daglasa bila je u filmu „Vol strit: Novac nikad ne spava“ čije je prikazivanje u bioskopima širom sveta počelo u septembru.

Povezana vest:  Udaje se Sibil Šepard