keira_knightleyKira Najtli razmišljala da napusti glumu

 

Engleska glumica Kira Najtli (Keira Knightley) izjavila je da je ozbiljno razmišljala da napusti glumu, preneo je danas sajt Didžital spaj (Digital Spy). Glumica je britanskom izdanju magazina Vog (Vogue) ispričala da je sa 22 godine, nezadovoljna glumom, htela da okonča karijeru.

-Nisam uživala u onome što sam radila i osećala sam užasnu grižu savesti zbog toga. Sećam se da sam prezirala ideju što sam u povlašćenom položaju i nisam mogla da vidim smisao u svemu tome – rekla je 25-godišnja glumica.

Povezana vest:  Forbs: Anđelina Džoli najplaćenija holivudska glumica

-Naporno sam radila od 16. do 22. godine i sve to vreme nisam bila na odmoru – dodala je ona.

Glumi se vratila zahvaljujući prilici da igra uz svoju prijateljicu Keri Maligan (Carey Mulligan) u filmskoj adaptaciji romana Kazua Išigura „Ne daj mi nikada da odem“ čije je prikazivanje u bioskopima počelo u novembru.

Povezana vest:  „Dina: Drugi deo" u distribuciji Blitza stiže u bioskope 29. februara 2024.

-Nisam znala da li ću se ikada vratiti glumi. Dugo vremena sam mislila da neću. Čini mi se da sam nameravala da prestanem da radim. Keri je moja dobra prijateljica i osećala sam da ukoliko ponovo počnem da glumim, ona će biti uz mene – rekla je glumica.

Kira Najtli je 2006. bila nominovana za Oskara i Zlatni globus za ulogu u filmu „Gordost i predrasuda“. Igrala je i u filmovima „Pokajanje“, „Kralj Artur“, „Ludačka košulja“ i filmskom serijalu „Pirati sa Kariba“.

Povezana vest:  Obama priznao da je plakao dok je gledao film "Batler"