Na radost svih devojčica i dečaka u naše bioskope stiže nastavak najgledanijeg i najvoljenijeg animiranog filma svih vremena!

Još lepša i uzbudljivija avantura omiljenih princeza Else i Ane za 2 dana stiže u bioskop Cineplexx Ušće!

Ceo svet je sa nestrpljenjem čekao nastavak priče koja je razveselila naša srca i oduševila malu i veliku publiku. Posle 6 godina u naše bioskope vraćaju se Elsa i Ana, prelepe i neustrašive sestre, omiljeni sneško Olaf, hrabri Kristof i simpatični irvas Sven! Animirani film iz studija Dizni, „ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2“ (FROZEN 2) premijerno će biti prikazan u sredu 20. novembra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u 19 časova.

Svečanoj premijernoj projekciji, koja će biti prikazana u 3D sinhronizovanj verziji prisustvovaće sjajni glumci koji su naše omiljene likove oživeli na srpskom jeziku: Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić, kao i Jana Maričić, rediteljka sinhronizacije.

Povezana vest:  Za Za Gabor puštena iz bolnice

Kako se približava dan u kome će premijerno našoj publici biti prikazan ova fantastična porodična avantura, uzbuđenje sve više raste, a mališani i dalje ne mogu da se odluče koji lik im je omiljen iz filmske priče koja spaja porodice, budi najtoplija osećanja i razveseljava svako srce.

Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U „Zaleđenom kraljevstvu“ Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U „Zaleđenom kraljevstvu 2“ mora verovati da su dovoljne.

Povezana vest:  Urnebesna komedija uoči Dana zaljubljenih: „Šansa mog života“ u „Koloseju“ od 10. februara

Karte za premijeru su rasprodate rekordnom brzinom. Ali ne brinite,  „ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2“ stiže na redovni bioskopski repertoar u četvrtak 21. novembra, titlovano i sinhronizovano, u 2D i 3D verziji.

PHOTO: ©2019 Disney. All Rights Reserved.