Film “Sluga” sa Milošem Bikovićem postao je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije, a u srpskim bioskopima obara rekorde!

Film „Sluga“ sa Milošem Bikovićem, koji je od početka prikazivanja izazvao ogromno interesovanje domaće publike, ovog vikenda proslaviće 50.000 gledaoca u jednom od beogradskih bioskopa, a naš glumac ovom prilikom nagradiće jubilarnog gledaoca.

Film koji obara rekorde u domaćim bioskopima, za kratko vreme postao je najgledanija komedija u istoriji ruske kinematografije, a pretenduje da postane i najgledaniji film svih vremena u Rusiji.

Povezana vest:  Džoni Dep: Sledeći Pirati će biti jednostavniji

Popularni glumac Miloš Biković dočarao je mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života. Biković glumi glavnog junaka Grigorija „Grišu“, raskalašnog klinca koji je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“, sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere i ispecenira saobraćanu nesreću iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti! Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove „magične skalamerije“ poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede, a kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga. U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…Distributeri filma su: Stars Media Int. i Delius film.

Povezana vest:  Snimaće se i nove igrane 'Nindže kornjače'

PHOTO: Antonio Ahel/ATAImages