Pridruži se Fići i njegovoj družini u svom omiljenom bioskopu i možda baš ti osvojiš putovanje u najzabavniji park u Evropi – GARDALAND.

Turistička agencia Travelino i distributerska kuća Dexin film pozivaju sve mališane da se priključe avanturi i, uz malo mašte i sreće, osvoje putovanje u Italiju za dve osobe.

Šta je potrebno da uradiš?

  1. Pogledaj animiranu avanturu „Vreme je za sankanje“ u periodu od 23.januara do 23.februara u svom omiljenom bioskopu;
  2. Nacrtaj nekog od likova iz filma koji ti se najviše dopao;
  3. Crtež sa svojim podacima (ime, prezime, datum rodjenja i kontakt telefon) i kupljenu ulaznicu za film pošalji na sledeću adresu: Dexin film, Žarkovačka 21v, 11000 Beograd;
  4. Zaprati Dexin film na Facebooku i Instagramu i saznaj da li si baš ti dobitnik putovanja u zabavni park Gardaland;
  5. Konkurs traje do 23. februara, a dobitnika objavljujemo javno 2. marta;
  6. Učesnici koknursa mogu biti svi mališani uzrasta do 15 godina.
Povezana vest:  Deda Mraz i kompanija od sutra u bioskopima

Park Natura Viva je prirodni zoološki vrt koji je dom za oko 1.500 životinja iz više od 250 divljih vrsta.. Park je podeljen u dva glavna područja: Safari park, u kojem posetioci ostaju u svom vozilu i Fauna Park, koji je samo za pešake. Glavna aktivnost parka je uzgajanje divljih životinjskih vrsta, u saradnji s vodećim zoološkim institucijama Evrope. Gardaland je zabavni park smešten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji koji se smatra najznačajnim takvim parkom u Italiji, te jednim od najznačajnijih u Evropi. Park se nalazi na jugoistočnoj obali jezera Garda i organizovan je u tematska područja koja nas svojim izgledom i detaljnom scenografijom vode kroz razne istorijske periode, u razna geografska područja i u svet fantazije.

Film “Vreme je za sankanje” se već nalazi na repertoaru domaćih bioskopa, a kada će biti prikazan u tvom gradu saznaj ovde: www.facebook.com/DexinFilm/