Film „Ajvar“ ovog vikenda oduševio publiku u Beču i Cirihu, slede premijere širom Evrope i Kanade

Film „Ajvar“ rediteljke Ane Marie Rossi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, ovog vikenda je oduševio publiku u Beču i Cirihu.

Premijeri u Beču, koja je održana u petak, 24. januara, u čak tri rasprodate sale, prisutvovao je deo autorske i glumačke ekipe, rediteljka Ana Marija Rossi, producent Nikolina Zečević, glumci Vesna Čipčić i Sergej Trifunović, koje je publika nagradila aplauzima i ovacijama.

Povezana vest:  Spilberg u Berlinu predstavio svoj triler o hladnom ratu

Oni koji su propustili svečane premijere u ovim gradovima, imaće priliku da ovo ostvarenje pogledaju narednog vikenda (01 i 02. 02), a u nedelju, 02. februara, film će se naći i na repertoaru bioskopa u 16 gradova širom Nemačke. Film će biti prikazan i u Norveškoj i Švedskoj.

Više informacija o premijerama u Austriji i Nemačkoj pogledajte na sledećem linku: https://www.adriafilm.com/ulaznice/, a više informacija o projekcijama u Švedskoj kao i ostatku Evrope, pogledajte na linku: https://www.helse.ch/event/ajvar/

Povezana vest:  Majkl Fasbender i Marion Kotijar vas uvode u Red Asasina

Film koji je prikazan u Srbiji uz odlične komentare kritike i publike i ovenčan brojnim festivalskim nagradama, od 01. februara moći će da vide i gledaoci u Kanadi, i to u Torontu i Vankuveru (01.02), Vindsoru (09. 02.), Montrealu (15. 02.), Voterlu (16. 02.) i Otavi (22.02).

Više informacija o rasporedu prikazivanja u Kanadi možete videti na linku: https://www.systementertainment.com/new/ajvar/

U ovoj, na prvi pogled običnoj priči koja je dotakla srca publike gde god je prikazana, igraju i Miodrag Krstović, Branka Petrić, Gordan Kičić, Aleksandra Janković, Pavle Pekić, Ivana Šćepanović, Igor Borojević, Srđan Miletić, Paulina Manov i Mirko Vlahović.  

Povezana vest:  Film Čudesna žena 1984 zaradio 36,1 miliona $ za vikend

Kuća Art Vista je distrubiter filma „Ajvar“ u inostranstvu.