russell_crowe_robinhoodKako je Rasel Krou pomogao Semu Vordingtonu

 

Holivudski glumac Sem Vordington (Sam Worthington) pohvalio je kolegu Rasela Kroua (Russel Crowe) da mu je pomogao da se uhvati u koštac sa slavom i novcem.

Junak filma „Terminator: Spasenje“ odao je priznanje dobitniku Oskara za „Gladijatora“ za mudre savete koje mu je zemljak uputio, kao što nje bilo upozorenje da ne zaboravi lojalne obožavaoce kad postane slavan.

Povezana vest:  Kosta Gavras predstavlja novi film na 48. FEST-u

-Mi australijski glumci se poznajemo. Molio sam Rasela Kroua za savet. Zaista mi je mnogo pomogao – naveo je sajtu Kontaktmjuzik (Contactmusic) glumac koji ji svetski postao poznat posle „Avatara“.

-Ne postoji škola koja bi čoveka naučila kako da se postavi prema stvari kao što je gubitak anonimnosti. Rasel mi je rekao da se prema tome odnosim pažljivo. Teško je zamoliti nekoga za autogram. Ako mene neko ignoriše, ne moram ja njega. Oni su hrabriji od mene i zaslužuju moje poštovanje.

Povezana vest:  Vuk Ršumović: Veoma mi je važno kako će naša publika reagovati

Vordington je dodao da se u znatnoj meri idenfitikuje sa režiserom „Avatara“ Džejmsom Kameronom (James Cameron) pošto obojica imaju skromno poreklo i obojica unose strast u ono što rade.

-On je bio vozač kamiona a ja zidar. Obojica se strasno posvećujemo poslu. Sav smisao je u radu, a ne u zvezdanoj prašini i sr… koja to prate.