Studio Dizni objavio je novi trejler za prvi sledeći film „Zlica“ (Cruella) reditelja Krega Gilespija, sa dobitnicama nagrade Oskar Emom Stoun i Emom Tompson u glavnim ulogama. Premijerno prikazivanje filma predviđena je za 27. maj, od dana kada će se film naći i na repertoaru domaćih bioskopa.

Dobitnica nagrade Oskar glumica Ema Stoun („La La Land“), tumači glavnu ulogu u filmu o buntovnim danima jedne od najozloglašenijih zlobnica, legendarne Zlice.

Povezana vest:  Nagradni konkurs "Koliko dobro poznajete svog partnera?" povodom premijere filma "Iščezla"

„Zlica“ čija je radnja smeštena u srcu Londona ’70-ih godina u jeku pank pokreta, prati mladu Estelu, obmanama sklonu devojku, odlučnu da se proslavi u svetu dizajna. Mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli podržavajući njenu glad za nestašlukom i tumarajući zajedno sa njom ulicama Londona.
Jednog dana sklonost ka dizajnu i modi zapašće za oko modnoj legendi, baronici Von Helman čiji lik tumači dvostruka dobitnica nagrade Oskar Ema Tompson („Hauards End“ ; „Razum i osećajnost“). Povezanost ovih dveju „dama“ pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica.

Povezana vest:  „Ubistvo u Orijent Ekspresu“ otvara osmu sezonu FILMSTREET-a

Najnoviju Diznijevu igranu avanturu „Zlica“ režira Kreg Gilespi (Craig Gillespie) poznat po drami „Ja, Tonja“, a pored Eme Stoun u ostalim ulogama našli su se i Ema Tompson (Emma Thompson), Emili Bičam (Emily Beecham), Mark Strong (Mark Strong) i drugi.

Photo courtesy of Disney