willow_smithVilou Smit možda u rimejku mjuzikla Annie

 

Američki glumac Vil Smit (Will Smith) nada se da će snimiti novu verziju klasičnog mjuzikla „Annie“ u kojem bi glavnu ulogu igrala njegova ćerka Vilou (Willow), objavljeno je na sajtu Kontakmjuzik (Contactmusic). Vil Smit je izjavio da razmišlja o snimanju nove verzije priče o devojčici koja se, zahvaljujući pevačkom talentu, oslobađa iz sirotišta.

Povezana vest:  "Enderova igra" otvara 21. Sinemaniju

Smit je već imao uspeha sa jednim rimejkom – „Karate Kidom“ u kojem je igrao njegov sin Džejden (Jaden). Džej-Zi (jay-Z), koji je sarađivao sa 10-godišnjom Vilou Smit na njenom singlu „Whip My Hair“, pregovara o tome da radi muziku za „Annie“.

Džej-Zi je ranije napravio hip-hop verziju numere „Hard Knock Life“, jedne od najpoznatijih pesama iz tog mjuzikla. Još se ne zna da li će Smitov biti savremena verzija originalnog filma.

Povezana vest:  Biografski film o Tomi Zdravkoviću u Kombank dvorani gde je 1987. godine na istom mestu nastupao čak 20 puta za redom

Iako je uglavnom posvećena muzičkoj karijeri, Vilou Smit se uz oca pojavila u filmu „Ja sam legenda“ iz 2007. i pozajmila glas liku Bejbi Glorije (Baby Gloria) u animiranom „Madagaskaru 2“.