Burleska_velikaPremijera mjuzikla „Burleska“ u nedelju 13. februara!

 

Distributerska kuća Tuck najavljuje premijeru spektakularnog mjuzikla “Bruleska” (Burlesque) koja će biti održana u Sava Centru,u nedelju 13. februara u 20 i 30 časova!

Burleska.Premijeru filma prati i takmičenje plesnih parova, koje organizuju distributerska kuća Tuck i plesna škola “Casa Latina”. Takmičenje će početi sat vremena pre početka filma, u 19 i 30 časova, u holu Sava Centra, ispred velike dvorane. Pobednike takmičenja očekuje romantična večera za Dan zaljubljenih u restoranu “Lorenzo i Kakalamba”, parfem Cristina Aguilera, kurs Salse u školi “Casa Latina” u trajanju od mesec dana, O.P.I. lakovi za nokte i druge prikladne nagrade.

Povezana vest:  Naslovi za koje se tražila karta više na 20. Festivalu autorskog filma idu u redovnu distribuciju tokom decembr

Žiri, koji će doneti odluku o pobednicima, biće u sledećem sastavu: Nemanja Sonero – plesni instruktor i koreograf, Jellena – čuvena pevačica i  jedan predstavnik medija.

Prijave za takmičenje zainteresovani mogu poslati na e-mail adresu [email protected] i na facebook stranicu TuckVision Srbija.

BURLESQUE_Intl_DF-10656_rRadnja filma “Burleska” prati Eli (Kristina Agilera) devojku iz malog grada, ali sa moćnim glasom, koja rešava da preokrene svoj život. Upušta se u neizvesnost, kako bi ispunila snove i odlazi u Los Anđeles. Nakon uspona i padova u Burleska Salonu, veličanstvenom ali i pozorištu punom bola, koje je dom za inspirativnu muziku, Tes, vlasnica i upravnica salona (Šer) daje Eli posao konobarice. Razuzdani kostimi i smela koreografija očarali su mladu i skromnu devojku, koja je obećala sebi da će, barem na jedan dan, nastupati u Burleski.

Povezana vest:  U Veneciji počela 67. Mostra

Pored Šer i Kristine Agilere, glavne uloge u filmu tumače i Kristen Bel, Džulien Hog, Stenli Tuci i Erik Dejn, a reditelj je Stiven Antin.

Film “Burleska” dolazi u naše bioskope 17. februara.

Trejler filma možete pogledati OVDE!