bez_obaveza

Film Bez obaveza od 10. februara u bioskopima

Ukoliko već niste, zaljubite se ovog februara uz film „BEZ OBAVEZA” (NO STRINGS ATTACHED)!

Ema (Natali Portman) i Adam (Ešton Kučer) su dugogodišnji prijatelji koji će zamalo sve uništiti, kada jedno jutro budu spavali. Kako bi zaštitili svoje prijateljstvo, sklopiće pakt da njihova veza ostane strogo „bez obaveza“. To znači da neće biti ljubomore, nikakvih očekivanja, svađanja, cveća ili tepanja. To dalje znači da mogu da rade šta god žele, kad god žele, na kome god javnom mestu to požele, dokle god se ne zaljube. Postavlja se pitanje: da li je moguće imati samo seks, da se u to ne uplete ljubav? Da li njihovo prijateljstvo, u takvim okolnostima, može opstati?

Povezana vest:  Ištvan Sabo - dobitnik nagrade "Beogradski pobednik"

Glavni ženski lik u filmu, Ema, ne želi da joj se bilo šta ispreči na putu do uspeha, posebno ne ljubav. Ona nije tip devojke za veze i izbegava ih kao kugu. Kao budući doktor, ona konstantno radi, obično po 80 sati u vezanim smenama. Ona vrednuje iskrenost i efikasnost, ali takođe voli i seks. Zato je seks po porudžbini savršeno rešenje za nju.

Povezana vest:  82 dodela nagrada američke filmske akademije - OSCAR

Glavni muški lik, Adam, je čovek kome je uvek išlo lako s devojkama i koji ima lagodan odnos prema životu. Kad Adam sazna da se njegov otac zabavlja sa njegovom bivšom devojkom, shvatiće da je možda bio previše dobar i otvoren. Počeće emotivnu dostupnost da shvata kao opasnu ideju.

Od 10. februara film „BEZ OBAVEZA“ stiže na repertoare bioskopa Ster, Kolosej, Takvud, Roda i  Arena Novi Sad.

Povezana vest:  Blizu 34.000 ljudi videlo film "Jesen samuraja"