Posebno veče posvećeno pripadnicama lepšeg pola, CineLady, održano je 12.05.2022. u prepunoj sali CineStar 4DX bioskopa u Ada Mallu. Tom prilikom premijerno je prikazana komedija “Bez signala” sa Evom Longorijom uz priređen koktel za sve posetioce – JP Chenet. Publika je imala priliku da uživa u jedinstvenom pogledu na Beograd uz zalazak Sunca, sa atraktivne terase Cinestar bioskopa na 4. spratu Ada Malla.

Mnogobrojne dame prisustvovale su premijeri, među kojima su bile novinarka i voditeljka Dragana Daničić, influenserke Milica Denić, Ana Dimitrijević, Maja Vasić, Bojana Tomić, Jelena Boljević, novinarka i urednica Isidora Masniković i mnogi drugi.

Povezana vest:  Uspešna premijera filma Brat Dejan u Lokarnu

Vredni pokloni čekali su najsrećnije ispod bioskopskih sedišta, a publiku su obradovali pokloni i vaučeri čak devet kompanija: anti aging tretmani i laserska epilacija celog tela REA MEDIKA, boravak u luksuznim brvnarama MASAROTTO, minimalistički nakit TINY MINE JEWELRY, KOOZMETIK luksuzni prirodni proizvodi za negu tela i lica, vaučeri za restoran zdrave hrane PROTE.IN, večera u restoranu Yakuza suši, ALFAPARF STUDIO za frizerske i kozmetičke usluge, Luxury overdose parfemi ZEPTER i tretmani istezanja STRETCH WELL.

Povezana vest:  Most dobija ime po Čaku Norisu

Komedija “Bez signala” prikazuje se u distribuciji Blitz filma i daje uvid u to kako može da izgleda jedan odmor bračnog para, ali bez interneta i društvenih mreža. Ono što počinje kao savršeni vikend brzo postaje katastrofalno dešavanje. Bez GPS-a koji bi ih vodio ili društvenih medija koji bi sprečili njihovu dosadu, bračni par Den i Dženin su primorani da se ponovo povežu jedno sa drugim. Glavne uloge tumače holivudska zvezda Eva Longorija i komičar Met Volš, nominovan za nagradu Emi.

Povezana vest:  35 filmova u četiri programske celine na 6. Dunav Film Festu

Više informacija o komediji “Bez signala” i terminima prikazivanja može se naći na linku: https://www.cinestarcinemas.rs/cinelady/bez-signala/8027/20220512

Foto: Belkisa Abdulović