Dok ga na malim ekranima gledamo u ulozi voditelja najpopularnijeg muzičkog takmičenja, globalna pop zvezda MIKA predstavlja novi singl pod nazivom „Yo Yo“. Poznat po energičnim i višeoktavnim melodijama, kao i po neodoljivom glasu, on muziku koristi u svrhu ujedinjenja zajednice, naročito kako bi se povezao sa onima koji se osećaju kao autsajderi. Njegov muzički opus inspirisan je ličnim iskustvima tokom odrastanja i detinjstva, perioda u kom mu je muzika bila jedini izvor nade, pa tako ni ova numera nije izuzetak. Uz novi singl predstavljen je i zvanični lyric video koji je od sada dostupan na njegovom YouTube kanalu.

Povezana vest:  Nastupu Marca Carole i Antonia Pice u Beogradu pridružuje se domaća podrška

„Želeo sam da napišem pesmu koja istovremeno navodi na plač i želju za plesom, pesmu koja bi učinila svet, u svoj njegovoj surovosti, boljim, nešto što će uvek biti tu da te uteši. Napisao sam ovo za tebe, dok slušaš u svojoj sobi, ili u klubu, nema veze, ona je samo o tebi“, kaže autor o svom novom izdanju.

Povezana vest:  Izmene u programu Beer Gardena zbog Dana žalosti

MIKA se ovih dana može videti na malim ekranima širom sveta i to u ulozi voditelja najvećeg evropskog muzičkog takmičenja „Pesma Evrovizije“. Tokom finalne večeri, koja će se održati u subotu 14. maja, imaće priliku da uživo izvede svoje najveće hitove, ali i novi singl koji će svoju premijeru doživeti pred međunarodnom publikom za koju se očekuje da će premašiti brojku od 180 miliona ljudi. Nedavno je završena rasprodata turneja po Severnoj Americi koja je kulminirala sa dva nezaboravna nastupa na popularnom muzičkom festivalu „Coachella“, a u pripremi je još mnogo interesantnih projekata koje željno iščekuje da podeli sa svojim fanovima.

Povezana vest:  OTKRIVEN DATUM I LOKACIJA 2014 "VIDEO MUSIC AWARDS"

Izdanje „Yo Yo“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/MikaYoYo

Foto: Royal Gilbert