Spektakl Tonija Cetinskog za Dan zaljubljenih u Beogradskoj areni

toni_cetinski_1Na Dan zaljubljenih Tony je pokazao i dokazao da je miljenik i beogradske publike. Pevač izuzetnih glasovih mogućnosti i sjajan šoumen oduševio je sve prisutne spektakularnim koncertom u punoj Beogradskoj areni. Iako je ovo bio njegov prvi nastup u srpskoj prestonici, podatak da su nekoliko dana pred koncert u Beogradu osvanuli bilbordi koji najavljuju koncert, a na njima je pisalo „Rasprodato – hvala Beograde!“ samo su dokaz koliko naša publika ceni njegov rad. 
Čim je kročio na binu Tony je iskoristio priliku da se i uživo zahvalio Beograđanima koji su Dan zaljubljenih rešili da provedu na koncertu, a kojih je u krcatoj Areni bilo više od 10.000. Ovim koncertom Cetinski je okončao svoju turneju „Furia“. 
Tony se na sceni pojavio u pilotskom sakou, a pored njega su bile plesačice u kostimima stjuardesa. Aplauzi i uzvici označili su početak muzičkog leta koji je otvorila je pesma „Umirem sto puta dnevno“.
-Drago mi je da ovu turneju završavam u Beogradu pred publikom koju do sada nisam imao čast da upoznam. Sada vas vidim i sve mi miriše na dobru zabavu. Voli vas Tony – pozdravio je pevač prisutne, a onda ih lagano uveo u svet očaravajuće muzike nabijene emocijama.
toni_cetinski„Tebe ne bih menjao“, „Ti si meni sve“, jedna Čolina – „Ti si mi u krvi“,„Kad te vidim kiša prestane“, „Onaj ko te ljubi sretan je“ i dobro poznata, „Blago onom ko te ima“, odjekivali su prepunom Arenom skoro dva sata. 
Pokretan deo bine podigao je Cetinskog koji je sedeo za klavirom, a zatim je zapevao jedan od svojih najvećih hitova, izuzetno tužnu numeru „23 prosinac“. Izvođenje ove pesme Tony je posvetio velikanima našeg podneblja koji nisu više sa nama, a na video bimu su se smenjivale slike Tošeta Proeskog, Dina Dvornika, Bate Stojkovića, Čkalje, …
Društvo na bini mu je pravilo pored spomenutih plesačica i deset muzičara. Sa Kikijem Lesandrićem je otpevao duetsku pesmu „Nemirne noći“, dok je sa kolegom Ognjenom Radivojevićem otpevao hit „Lagala nas mala“ koju je svojevremeno snimio sa tragično preminulim Tošetom Proeskim.

Povezana vest:  Umro Stiv Strendž pevač novotalasne grupe Vizaž

Slike sa koncerta možete pogledati OVDE!