„U prirodi ne postoje zakoni. Samo oni koji prežive“. To su reči glumice Dejzi Edgar-Džouns na početku trejlera filma Tamo gde rakovi pevaju koji u domaće bioskope stiže krajem avgusta. Nove scene obećavaju triler koji će vas držati u napetosti do samoga kraja!

Bestseler Njujork tajmsa i najprodavaniji roman na Amazonu u 2019. godini „Tamo gde rakovi pevaju“ dobio je svoju filmsku adaptaciju. Ova dirljiva priča o odrastanju, ljubavi i prijateljstvu autorke Delije Ovens, prožeta atmosferom kriminalističkog trilera, istražuje temu ljudske čežnje za pripadnošću, prve ljubavi, ali i upornosti, bez obzira na izazove.

Povezana vest:  Izabela Roselini predsednica Berlinala 2011.

Novi trejler sigurno će kod filmske publike izazvati uzbuđenje, jer novi kadrovi otkrivaju prave nevolje s kojima se susreće Kaja, devojka iz močvare. Misteriozni ljubavni trougao, ubistvo bez ikakvih tragova i urota gradića protiv devojke koja je odrasla u divljini pravi su recept za uzbudljiv triler!

trejleru se može čuti i duža verzija pesme filma Carolina koju je samo za potrebe filma napisala i otpevala Tejlor Svift.

Povezana vest:  Najveći vodič kroz Dizni crtaće

Zadivljujuću misteriju najavila je i producentkinja Ris Viderspun čije je oduševljenje knjigom zapravo bio glavni razlog da krene u produkciju filma. Uz nju, u najavi pod imenom „Tamo gde rakovi pevaju“ pridružila se i glavna glumica, rediteljka Olivia Njuman,  producentkinja Lauren Nojstater i glumac Tejlor Džon Smit. Njihov zaključak potvrđuje već rečeno – lik Kaje zasigurno će nadahnuti i inspirisati  mnoge.

Povezana vest:  Srpski kandidat za Oskara "Dnevnik mašinovođe" oduševio beogradsku publiku

Na repertoaru domaćih bioskopa film „Tamo gde rakovi pevaju“ naći će se od 22. avgusta