Ovog vikenda ekipa filma Brzina metka (Bullet Train) posetila je Pariz koji je prva stanica promotivne turneje ovog akcionog trilera koji uskoro stiže u bioskope širom sveta. Grad svetlosti osim Breda Pita posetili su Džoi King, Aron Tejlor-Džonson, Brajan Tajri Henri, reditelj Dejvid Lič i producentkinja Keli MekKormak. Kao popratna kulisa poslužio im je naravno nezaobilazni Ajfelov toranj.

Reditelj filma je Dejvid Lič (Deadpool 2), a scenario koji je napisao Zak Olkevitc zasniva se na knjizi Maria Beetle Kotaroa Isake. Uloge izuzetno zanimljivih likova na velikom platnu oživeli su Bred Pit, Džoi King, Aron Tejlor-Džonson, Brajan Tajri Henri, Endru Koji, Hirouki Sanada, Majkl Šanon, Benito Martinez Okasio i Sandra Bulock. Producenti su Keli MekKormak, Dejvid Lič i Antoan Fukua. Svi oni zaslužni su za pravu letnju bioskopsku poslasticu, s obzirom da fanove ovog avgusta na velikim platnima očekuje nezaustavljiva i uzbudljiva vožnja kroz moderni Japan najbržim vozom na svetu!

Povezana vest:  Film po Frankenštajnu Dina Kunca

Ulaznice za film Brzina metka uskoro kreću u pretprodaju, a film u domaće bioskope stiže od 4. avgusta.

U akcionom trileru Brzina Metka Bred Pit se pojavljuje kao Bubamara – baksuzni profesionalni ubica odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao budući da je previše prethodnih pokušaja pošlo po zlu. Sudbina, kako to obično biva, ima druge planove jer Bubamaru najnovija misija dovodi u sukob sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta sa kojima ima povezane i međusobno sukobljene ciljeve i sve to u najbržem vozu na svetu.

Povezana vest:  Ašton Kučer želi da ostane u "Dva i po muškarca"

Foto: Olivier Vigerie / SONY PICTURES ENTERTAINMENT