Brojne dame iz javnog života uživale su u premijeri najnovije komedije sa Dženifer Lopez, “Venčanje za umreti”, u CineStar bioskopima u okviru CineLady večeri 28. decembra 2022. Premijeri u Beogradu  (Ada Mall) prisustvovale su mnogobrojne influenserke, novinarke i urednice, kao i mlada glumica Tiana Upčeva (“Igra sudbine”, “Predstraža”), voditeljka Jelena Gajšek i pevačica Zoe Kida.

Posetiteljke su uživale u sjajnim bitovima pesama Džej Lo, kao i u penušavom koktelu dobrodošlice koji je omogućio J.P. Chenet. CineStar bioskopi zaokružili su godinu sjajnih evenata i  za svoje verne dame u poslednjoj premijeri ove godine, u saradnji sa partnerima pripremili nezaboravne novogodišnje poklone. Najsrećnije gledateljke osvojile su veoma vredne nagrade: Air Serbia avio karte za Pariz i Madrid, vaučere za venčanice salona House of White, Koozmetik pakete i Lama Sport poklonem, Avon pakete.

Povezana vest:  Del Toro: Snimanje Pinokija počeće do kraja godine

Posebna atrakcija bila je mini-izložba venčanica salona House of White.

Ova fantastična akciona komedija sa elementima romantike i trilera, u distribuciji Blitz Filma, namenjena je širokoj publici. Ovo je idealan film za praznike i uživanje u pravoj magiji koja dolazi sa velikog platna. Posebna preporuka su egzotične lokacije na kojima je sniman film, koje mogu da doprinesu boljem ugođaju tokom zime.

Povezana vest:  Benisio del Toro kao negativac u "Zvezdanim stazama 2"

“Dok nas smrt ne rastavi” poprima potpuno novo značenje u ovoj urnebesnoj avanturi punoj adrenalina. Darsi i Tom pripremaju se za svoj veliki dan. I dok se njihova porodica i prijatelji okupljaju na tropskom ostrvu, njih dvoje pokreću pitanja koja mogu da dovedu do okončanja braka i pre nego što on počne. Međutim, kada pred samo venčanje pirati upadnu u rizort i uzimaju sve goste za taoce — osim nestalih neveste i mladoženje, Darsi i Tom moraju  da prestanu da se svađaju dovoljno dugo da spasu svoje voljene… pod pretpostavkom da se prvo međusobno ne poubijaju.

Povezana vest:  Ruska animacija „Moje slatko čudovište“u bioskopima od 11. novembra

Pored Dženifer Lopez, u filmu glume: Džoš Dumel, Dženifer Kulidž, Sonja Braga, Čič Marin i poznati muzičar Leni Kravic. Režiju potpisu Džejson Mur, scenario Mark Hamer, dok su producenti filma Tod Liberman, Dejvid Hoberman, Aleksandar Jang, Dženifer Lopez, Elen Goldsmit- Tomas i Beni Medina. Izvršni producenti su Bergen Svanson, Rajan Rejnolds i  Džordž Djui.

Termini za naredne projekcije filma “Venčanje za umreti” mogu se naći na ovom linku:  https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/vencanje-za-umreti/8423/20221229

Foto: CineStar / Irina Duplevskaja