Jedna od najvećih zvezda domaćeg sporta Ana Ivanović odlučila je da recept za svoje uspehe i vrhunski performans prenese i u svet kozmetike. Na događaju upriličenom tim povodom, proslavljena teniserka predstavila je svoju liniju za negu lica „Ana Ivanović Natural Performance“, a koja će ekskluzivno biti dostupna širom Srbije u lancu dm drogerie markt.

Iza ovog preduzetničkog poduhvata nekadašnje osvajačice brojnih teniskih kupova krije se želja da svoj karakter, brigu o zdravlju i ljubav prema sopstvenom okruženju prenese u industriju nege i lepote, te otuda ove proizvode krasi slogan „Prirodno, Efikasno i Odgovorno“.

„Zadovoljstvo mi je da predstavim kozmetičku liniju ’Ana Ivanović Natural Performance’ i u svojoj domovini, što mi je vrlo blisko srcu. Moji proizvodi su dostupni u dm drogerijama, u dm online prodavnici, kao i na sajtu magicbeauty.rs. Kozmetika je namenjena svima, posebno onima koji vode dinamičan i aktivan život i žele da za minimalno utrošeno vreme postignu maksimalne rezultate. Trudili smo se da iskoristimo prirodne sastojke u ovim proizvodima na najbolji mogući način, a trenutno imamo 6 preparata – puder za čišćenje lica, kremu za lice, kremu za negu oko očiju, kao i negu za posebne potrebe kože. Nadam se da ćete probati proizvode i da ćete ih voleti onoliko koliko ih ja volim“, poručila je Ana Ivanović i poželela svima srećne praznike.

Povezana vest:  Nagradni literarni konkurs - “Divlji dani mog laptopa” organizovan na Facebooku

Iz kompanije dm, u čijim se drogerijama ekskluzivno prodaju proizvodi koje potpisuje Ana Ivanović, istakli su da ključ ovakve uspešne saradnje leži u istim zajedničkim vrednostima i viziji o tome šta kozmetička industrija treba da bude.

„Ponosni smo što se među proizvodima koji su ekskluzivno dostupni u dm-u sada nalazi kozmetička linija Ane Ivanović, koja u svom nazivu nosi ’Natural Performance’ – baš kakva je i sama Ana. Mi joj želimo rekordne uspehe u budućem radu i da na tom putu ostane vedra, prirodna i odgovorna – kao i njen brend. Verujemo da je ovo početak sjajnog partnerstva i da ćemo zajedničkim snagama kupcima pružiti još jedan brend za vrhunski kvalitet nege“, izjavila je Svetlana Jovanović Mitić, resorna menadžerka Marketinga i komunikacija u kompaniji dm Srbija i Severna Makedonija.

Povezana vest:  Za kupljen Nestlé proizvod, kompanija donira isti za kampanju „Spasimo hranu, spasimo humanost“

Linija „Ana Ivanović Natural Performance“ nudi holistički odgovornu i veoma hranljivu negu punu moćnih sastojaka prirodnog i organskog porekla, koji koži pružaju maksimalnu efikasnost. U svim proizvodima nalazi se najmanje 92 odsto sastojaka prirodnog i organskog porekla, a posebno je važno to što oni ne sadrže sastojke životinjskog porekla i nisu testirani na životinjama, kao i to što se prave bez mineralnih ulja, silikona, parabena i nanočestica.

Minimalistički pristup nezi iznedrio je proizvode namenjene svim tipovima kože, uključujući i osetljivu.
Svi proizvodi su nežni za kožu i oslanjaju se na prirodne sastojke kao što su biljne ćelije i biljni ekstrakti, te se bez problema mogu kombinovati. Proizvodi iz asortimana Essential Care čine osnovu svakodnevne rutine nege i pogodni su za sve tipove kože. To su nežno sredstvo za čišćenje u prahu, osvežavajuća nega područja oko očiju i hranljiva dnevna krema. Liniju Special Care čine serumi koji efikasno dopunjuju svakodnevnu negu. Njihovi moćni i prirodni sastojci posebno deluju na različite potrebe kože, bilo da je u pitanju dodatna hidratacija i blistavost ili uticaj na manju vidljivost pora.

Povezana vest:  Održano treće „Be fresh" plesno takmičenje u Delta Cityju, uZoi proglašena za najbolju uličnu plesačicu

Zvanice na svečanom predstavljanju proizvoda u Tržnom centru „Galerija“ imale su priliku da se upoznaju i isprobaju proizvode „Ana Ivanović Natural Performance“, a kupci mogu pronaći ove prirodne formule za sve tipove kože u najbližoj dm drogeriji ili u dm online prodavnici.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images