Živopisna diznijeva animacija „Elemental“ u kojoj 4 osnovna elementa Voda, Vazduh, Vatra i Zemlja žive zajedno stiže u bioskope 15. juna.

„Upoznajte stanovnike grada elemenata. Vazduh – njemu je obično glava u oblacima, Zemlja, ume da bude malo kisela, Voda se uvek uvlači u nešto, a Vatra, brzo se pregreva.“ – POGLEDAJTE NAJNOVIJI TREJLER SINHRONIZOVANE DIZNI I PIXAR ANIMACIJE „ELEMENTAL“ (VIDEO).

Dizni studio objavio je najnoviji trejler za predstojeću animaciju „Elemental“ čije nas prikazivanje očekuje na leto, 15, juna.

Povezana vest:  Teri Gilijam napušta film?

U neobičnoj metropoli, u Elementalu, zajedno poput ljudi žive 4 osnovna elementa -vatra, voda, zemlja i vazduh. Priča predstavlja Žišku, snažnu, brzu i „vatrenu“ mladu ženu čije prijateljstvo sa Izvorom, zabavnim, živahnim i „poput vode“ relaksiranim momkom, dovodi u pitanje uverenja o svetu u kom Žiška živi, jer kako njeni roditelji ističu „Elementi se ne mešaju!“

Najnovija animacija Dizni i Pixar studija je priču o različitostima i njihovoj privlačnosti, a reditelj Piter Son (Peter Sohn), poznat i po animacije Dobri dinosaurus (2015.), objašnjava kako ga je njegovo detinjstvo inspirisalo da režira najnovije animirano ostavrenje o bajkovitom gradu, sa 4 osnovna elementa koji, u svom suživotu, stvaraju nespojive parove.

Povezana vest:  Na 49. Fest-u filmovi nagrađeni Oskarom u distribuciji MCF-a

„Moji roditelji su emigrirali iz Koreje ranih sedamdesetih godina i potom su otvorili veoma prometnu prodavnicu u Bronksu“ izjavio je reditelj za „Variety“. „Susretali smo se sa mnogim ljudima koji su se doselili u novu zemlju sa snovima i nadanjima i svi smo se mešali u jednu veliku činiju za slatu sačinjenu od kultura, jezika i prelepih malih naselja. To me je navelo na Elemental.“

Foto: Disney/Pixar

Povezana vest:  Urnebesna komedija uoči Dana zaljubljenih: „Šansa mog života“ u „Koloseju“ od 10. februara