Rejf_Fajns_na_konferenciji_za_stampu_povodom_otvaranja_39._FEST-a

NIS i ove godine uz FEST!

Naftna industrija Srbije drugu godinu za redom podržava Međunarodni filmski festival FEST, koji će se pod sloganom „U kom si filmu” održati u Beogradu od 25. februara do 6. marta 2011. godine.

Na promotivnom štandu Naftne industrije Srbije u holu Sava centra, svakog dana tokom trajanja festivala, u periodu od 18.30 do 22.30 časova, svi ljubitelji filma moći će da provere znanje iz filmske umetnosti u okviru NIS FEST kviza. Ideja kompanije, kao partnera i generalnog sponzora filmskog festivala, jeste da nagradi najbolje poznavaoce i verne posetioce FEST-a vrednim nagradama. Najuspešniji takmičar dobiće vaučer u iznosu od 15.000 dinara za kupovinu benzina na NIS-ovoj benzinskoj stanici. Brojni pokloni očekuju i sve ostale učesnike kviza.

Povezana vest:  Ben Stiler sprema Zulendera 2

-Širenje ideja, otvaranje novih vidika i pogleda, i promocija umetničkog talenta uopšte, vrednosti su koje FEST neguje, a zbog kojih naša kompanija već drugu godinu podržava ovu manifestaciju. Kako je NIS lider na tržištu naftnih derivata, a FEST u oblasti filmske umetnosti, saradnja dva brenda došla je prirodno i na obostrano zadovoljstvo. Ove godine posebnu pažnju poklonili smo posetiocima, vernim filmskim sladokuscima, jer smo tu zbog njih i zahvaljujući njima – izjavila je Sanja Lubardić, direktorka Direkcije za eksterne komunikacije NIS-a.

Povezana vest:  Pogledajte prvi trejler za film "Bezimeni"!

-Ove godine FEST je rađen u skromnim okvirima, ali uz veliki trud da se obezbedi neka vrsta novog optimizma. Upravo zbog toga, podrška partnera nam je izuzetno važna, posebno ako se, kao što je to uradio NIS, pažnja obrati na posetioce, našu najverniju publiku. Zahvaljujući njima i njihovoj podršci trajemo iz godine u godinu, jer su upravo oni, i prikazani filmovi na festivalu, pokazatelj našeg kvaliteta i uspeha – rekao je Borislav Anđelić, umetnički direktor FEST-a.

Povezana vest:  Demi Mur počela da gubi uloge, u filmu o Lindi Lovelace menja je Meri-Luis Parker

Podrška najvećoj filmskoj manifestaciji u Srbiji deo je programa društvene odgovornosti kompanije «Kultura bez granica» sa ciljem podrške projektima koji poboljšavaju kulturni život zajednice u kojoj NIS posluje.