Četvrti filmski vikend u okviru Galerija Open Air Cinema rezervisan je za filmoljupce koji će pod otvorenim nebom na Sava Promenadi moći da pogledaju dva velika svetska hita.

U petak, 21. jula, na platnu postavljenom ispred ulaza 4 u Galeriju biće emitovan film „Ratovi zvezda – epizoda VII: Buđenje sile“, remek-delo Lucasfilma i reditelja Džej Džej Abramsa koje je za vrlo kratko vreme oborilo mnoge rekorde i upisalo se na listu filmova sa najvećom zaradom u američkim bioskopima. Han Solo i njegov „falkon“ ponovo lete u „Buđenju sile“, u sedmoj epizodi najpopularnije svetske franšize.

Povezana vest:  NASTAVLJA SE SNIMANJE “MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO”

Obožavaoce trilera očekuje još uzbudljiv film „Iščezla“, u režiji Dejvida Finčera, zasnovanom na svetskom bestseleru Džilijan Flin. Ejmi Dan (Rozamund Pajk) je nestala. Pretpostavlja se da je ubijena. Glavni osumnjičeni za ubistvo je njen muž Nik Dan (Ben Aflek).  Da li je on zaista ubica, saznajte u subotu 22.jula.

Mnoštvo je dobrih razloga da tople letnje večeri provedete gledajući najkvalitetnije filmove udobno smešteni u ležaljkama i lazy bag-ovima. Instalirajte aplikaciju „Listen Everywhere“ za uživanje u najboljem zvuku, ponesite slušalice sa sobom i prepustite se magiji velikog filmskog platna.

Povezana vest:  Džim Beluši u pilot epizodi serije o advokatima

Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova, dok će se projekcije u okviru Galerija Open Air Cinema emitovati sa početkom u 20.30. Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Celokupan repertoar drugog Galerija Open Air Cinema dostupan je na linku ovde.

Foto: Strahinja Filipović