Specijalna projekcija najaktuelnijeg blokbastera „Monkey Man“ (u distribuciji Blitz Filma) održana je u Beogradu u bioskopu CineStar (Ada Mall) 8. aprila 2024. godine u prisustvu brojnih javnih ličnosti, među kojima su bili proslavljeni srpski karatisti: Slobodan Bitević, Luka Jerković, Jovana Perković i Đorđe Tešanović, novinarka Dragana Daničić, influenseri Bojana Tomić, Ana T. Dimitrijević, Anđelka Ducić; Fillari, Filip Otić, Aleksa Todorović, Braco Ilić i mnogi drugi.

Uz prelep pogled zalaska Sunca sa terase bioskopa, posetioci su imali priliku da uživaju i u piću dobrodošlice Vinarije Čoka.

Povezana vest:  Goran Marković počinje snimanje "Falsifikatora"

Film „Monkey Man“ je akcioni triler iz 2024. koji je režirao i koproducirao Dev Patel (nominovan za Oskara) u svom rediteljskom debiju, a takođe je i koscenarista sa Polom Angunavelom i Džonom Kolijem. Film je dobio veoma pozitivne kritike i naklonost publike. Već u prvim danima prikazivanja, od 7. aprila ove godine,  film je zaradio preko 10 miliona dolara u SAD-u i Kanadi, kao i 2,5 miliona dolara na ostalim tržištima. Ova filmska avantura ne samo da je prepuna adrenalina i spektakularnih scena borbe, već je i emotivno duboka, nudeći gledaocima putovanje kroz mračne dubine ljudske duše i želju za pravdom. „Monkey Man“ trenutno osvaja srca gledalaca i kritike širom sveta, sa visokim rejtingom na Rotten Tomatoesu i izuzetno pozitivnim reakcijama.

Povezana vest:  Gaj Pirs u filmu o ljubavi i braku

Inspirisan legendom o Hanumanu, koji oličava snagu i hrabrost, imamo priliku da gledamo Patela kao Kida, anonimnog mladića koji živi oskudno u podzemnom borilačkom klubu gde ga, noseći masku gorile, iz noći u noć tuku drugi borci. Posle godina potisnutog besa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok njegova trauma iz detinjstva proključa, njegove ruke sa misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu energiju odmazde kako bi se obračunao sa osobama koje su mu uzele sve.

Povezana vest:  Ponovo raskinuli Bredli Kuper i Zoi Saldana

Film „Monkey Man“ može se pogledati u premium formatima bioskopa CineStar u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (Big), Pančevu (Big) i Zrenjaninu (Big).

Foto: Keepitreels