bosko i margita17

Ma nije on takav danas premijerno u Sava centru

Komedija scenariste i reditelja Miroslava Petkovića “Ma nije on takav” premijerno će biti prikazana danas, 16. marta u Sava centru od 20.30.

U filmu igraju Dragan Bjelogrlić, Gordan Kičić, Branka Pujić, Ivana Mihić, Aleksandra Simić, Iskra Brajović, Neda Arnerić, Nikola Đuričko, Marko Janjić, Goran Radaković, Bojan Dimitrijević, Tihomir Arsić, Eva Ras, Ana Sakić i dr.

Povezana vest:  Ovog četvrtka vraćamo se u Oz

Glavni junak filma Boško (Dragan Bjelogrlić) je inteligentan, obrazovan, oprezan, šarmantan, romantičan i magično privlačan za žene. Ostavlja utisak cčoveka u koga se možete pouzdati. Sa druge strane, on je prevarant koji svoje manipulatorske metode najčešće primenjuje u gradskoj železnici, udvarajući se isključivo lepim, usamljenim ženama i kada one „zagrizu mamac“ od njih izvlači novac. Sve će krenuti naopako kada stupi u vezu sa sestrom moćnog tajkuna, koja će zbog neuzvraćene ljubavi sebi preseći vene, a zželeći da se osveti, brat će u poteru za Boškom poslati opasne tipove. Po službenoj dužnosti za njim kreće i inspektor Gavrić (Gordan Kičić) koji Boška zbog raznih prevara poznaje od ranije.

Povezana vest:  Vampiri i zombiji najavljuju festival fantastike

Producent filma je Yodi Movie Craftsman.

Trejler možete pogledati OVDE!

Insert iz filma pogledajte OVDE!

Mužička numera “Naivna” iz filma “Ma nije on takav”, izvođač Dijana Gavrilović pogledajte OVDE!

Premijera filma u bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu zakazana je za četvrtak, 17. mart.