BEZGRANICNO_1

Triler „Limitless“ prvi s 19 miliona dolara

SF triler „Limitless“ u svom je prvom vikendu na američkom box-officeu zaradio 19 miliona dolara, što je bilo dovoljno za prvo mesto na listi.

U ovom filmu Relativity Medije Bradleey Cooper glumi ne baš uspešnog pisca čiji se život menja u trenutku kad počne da konzumira tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga i daje mu neverovatne sposobnosti. Međutim, savršena formula ima i svojih mana. U filmu se pojavljuju još i Robert De Niro i Abbie Cornish. Distributeri „Limitlessa“ naravno ističu kako očekuju da će pažnju na film, jednako među ženama i muškarcima, skrenuti Cooper i De Niro.

Povezana vest:  Produkcija Luka Besona zadovoljna snimanjem u Srbiji

Trejler za film Bezgranično (Limitless) koji u naše bioskope stiže 24. marta pogledajte OVDE!

Prošlonedeljni broj 1, film „Battle: Los Angeles“, pao je na treće mesto s 14,6 miliona dolara. Ostvarenje Sony Picturesa dosad je zaradilo oko 60,6 miliona dolara, dakle u dve sedmice prikazivanja.

Drugo mesto ove je sedmice zauzeo animirani western „Rango“, čijem je istoimenom glavnom junaku, kameleonu, glas posudio Johnny Depp. Ovaj Paramountov film ove je sedmice inkasirao 15,3 miliona dolara, odnosno blizu 92,6 miliona za tri sedmice prikazivanja, javio je AP.

Povezana vest:  Objavljena zvanična selekcija 63. Kanskog festivala

Prvih deset:

1. „Limitless“, 19 miliona dolara

2. „Rango“, 15,3

3. „Battle: Los Angeles“, 14,6

4. „The Lincoln Lawyer“, 13,4

5. „Paul“, 13,2

6. „Red Riding Hood“, 7,3

7. „The Adjustment Bureau“, 5,9

8. „Mars Needs Moms!“, 5,3

9. „Beastly“, 3,3

10. „Hall Pass“, 2,6 miliona dolara.