HOP_2

Spremite se za uskršnje praznike uz film „HOP“ (FOTO)

Od tvoraca velikog bioskopskog hita „Grozan ja“ stiže nova komedija koja kombinuje kompjutersku animaciju i igrani film, a reč je o filmu HOP.

Ovaj film će se od četvrtka, 31. marta naći na redovnim repertoarima bioskopa Kolosej, Ster, Roda, Arena (Novi Sad), i Ster Podgorica.

HOP

Na ostrvu Rapa Nui, poznatijem po imenu Uskršnje ostrvo, ispod gigantskih kamenih glava, nalazi se veličanstvena fabrika slatkiša. Trista šestdeset pet dana godišnje, Uskršnji Zeka upravlja timom zečeva i pilića koji pripremaju korpe pune slatkiša koje se dostavljaju deci širom sveta na uskršnje jutro.

Povezana vest:  Barak Obama odlikovao Stivena Spilberga i Barbru Strejsend

Uoči proglašavanja za naslednika svog oca, Ibi (glas mu pozajmljuje RASEL BREND) će pobeći u Holivud u nadi da će ostvariti svoj san i postati bubnjar. Tamo će sresti Freda (DŽEJMS MARSDEN) koji je nedavno ostao bez posla i koji je odlučan u tome da sredi svoj život. Nakon što je izbačen iz roditeljskog doma, on će slučajno udariti kolima Ibija. Lažirajući povredu i šokirajući ga svojom sposobnošću govora, Ibi će izmanipulisati Freda da mu pruži krov nad glavom.

Povezana vest:  Snimaće se rimejk komedije Artur

U isto vreme, na Uskršnjem ostrvu, zamenik Uskršnjeg Zeke, poveće pile Karlos, iskoristiće nestanak Ibija kao mogućnost da organizuje puč. Ispostaviće se da su Fred i Ibi jedine nade za spas Uskrsa zbog čega će morati da se vrate na Uskršnje ostrvo i da se upuste u epsku borbu za spas ovog praznika.

PHOTO: Rhythm & Hues /Universal Studios

Povezana vest:  Travolta: Zakon da štiti poznate ličnosti

{vsig}HOP {/vsig}