ashley-judd

Ešli Džad žrtva seksualnog zlostavljanja

Holivudska glumica Ešli Džad otkrila je u svojim memoarima da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja i incesta, preneli su danas strani mediji.

Glumica, koja je udata za vozača auto trka Darija Frančitija, u svojoj nedavno objavljenoj knjizi memoara “Sve što je gorko i slatko“ (All That is Bitter and Sweet) navela je da ju je prvi put zlostavljao stariji čovek kada je ona imala četiri godine.

Povezana vest:  8. Međunarodni arhitektonski filmski festival u Beču

Džadova (42) je priznala i da ju je u detinjstvu zlostavljao i neimenovani član porodice.

Glumica, koja je ćerka kantri pevačice Naomi Džad, rekla je televiziji NBC da u memoarima nije navela i da je bila žrtva incesta.

-To je ono što seksualni predatori rade. Oni psihološki manipulišu svojim žrtvama – rekla je ona i dodala da se izborila sa emotivnim stresom tek 2006. godine kada se prijavila na rehabilitaciju.

Povezana vest:  Silvester Stalone piše scenario za novi deo Ramba

-Jednostavno nisam znala šta mi je. Spolja sam delovala dobro, ali sam bila nervozna, patila sam od nesanice i na kraju sam uvidela da sam nemoćna da se izborim sa stvarima iz svog detinjstva i da su moje strategije borbe sa tim učinile moj život kao odrasle osobe nemogućim – dodala je zvezda.

Povezana vest:  Alek Boldvin ipak u filmu Rock of Ages

Ešli Džad je dodala i da se posle terapije oseća dobro.