ivan-bosiljcic

Šotrino Nepobedivo srce na jesen na RTS-u

 

Serija „Nepobedivo srce“, koju reditelj i scenarista Zdravko Šotra radi po istoimenom ljubavnom romanu Mir Jam, biće premijerno emitovana krajem oktobra ili početkom novembra na Radio-televiziji Srbije (RTS).

Urednik serijskog programa RTS-a Slobodan Terzić rekao je novinarima u Banji Koviljači da Šotrinoj ekipi ostaje još nekoliko dana snimanja u Parizu krajem aprila, a onda sledi montaža 15 nastavaka serije.

Povezana vest:  Novi Bond premijerno prikazan u Londonu

Šotra je u četvrtak završio četvorodnevno prolećno snimanje u Banji Koviljači, koje je obuhvatilo i Sportsko-rekreativni kompleks „Sunčana reka“ u Gornjoj Koviljači i manastir Tronoša. Režiser je prethodno bio u Banji Koviljači početkom februara za potrebe snimanja zimskih scena.

U seriji, Ivan Bosiljčić tumači Miroslava, nezaposlenog svežeg pravnika i talentovanog pevača koji počinje da radi kao privatni učitelj bogataškoj deci i tako upoznaje i zaljubljuje se u Milenu, koju igra je Sloboda Mićalović.

Povezana vest:  Jennifer Love Hewitt očekuje prvo dete

U ostalim ulogama u „Nepobedivom srcu“ su Marija Karan, Nela Mihailović, Predrag Ejdus, Nenad Jezdić, Nataša Ninković, Vanja Milačić, Jelica Sretenović i drugi. Šotra je prethodno po ljubavnim romanima Milice Jakovljević – Mir Jam (1887-1952) snimio za RTS gledane serije „Ranjeni orao“ (2008) i „Greh njene majke“ (2009).