Elvis Jackson

DUPLA MTV PREMIJERA: Vatra ft. Damir Urban – “Tremolo” i Elvis Jackson – “Wake Me Up”

DuplaMTV Premijera donosi nam u ponedeljak, 11. aprila u 20 sati spotove“Tremolo”grupe Vatra u kojoj se kao gost pojavljuje Damir Urban i novi video slovenačkih ska-pankera Elvis Jackson“Wake Me Up”.

Spot“Tremolo” je režirao dugogodišnji VATRIN saradnik Filip Filković Philatz (Eskim, Svjetla i sirene, Dvaakrobata…), a zanimljivi kadrovi snimani su u prostoru fabrike“Katran”koji je savršeno dočarao elemente post-futurističkog underground kluba. U spotu se, osim izvođača, pojavljuju i fanovi sa Vatrine Facebook stranice.

Povezana vest:  Beč domaćin austrijskog festivala trubača

„U bizarnom i drugačijem spotu pratimo devojku koja se iznenada pojavljuje na žurki gde svira grupa Vatra na svojim osvijetljenim, futurističnim instrumentima, praćeni Damirom Urbanom. Spot se razvija kroz tu svetleću, underground zabavu, a zapravo govori o istopolnoj ljubavi između dve ženske osobe. Prikazivanje benda u spotu je drugačije od dosadašnjeg, te stvara jedan novi look za grupuVatra i svojevrstan je pomak od ostalih performance spotova.“ -rekao je Filković.

Povezana vest:  Khan puni sef

ELVIS JACKSON su jako aktivni u poslednje vreme. Nakon upravo završenog međunarodnog dela turneje odlučili su da naprave spot koji će ih pokazati u najboljem svetlu – uživo na pozornici. U video nisu uključeni samo snimci sa velikih nastupa, već I sa klupskih svirki, ponajviše sa dva rasprodata koncerta u Mostovna klubu u Novoj Gorici.

Crno-beli video napravljen je u saradnji saTinom Isternič i njenom ekipom. Ideja je bila dosta jednostavna – pokazati bend u njihovoj najdražoj ulozi, ispred publike, deleći adrenalin s njima. Pritom nisu bili potrebni nikakvi specijalni efekti, samo iskrena energija koja je sastavni deo koncerata Elvisa Jacksona.

Povezana vest:  ČUDO U BEOGRADU: Tijana Bogićević 12. aprila u Kombank dvorani