1_pred_pocetak_revijalne_utakmice_

Glumci iz filma “Montevideo, Bog te video” na Vaskršnjem turniru

Revijalnom utakmicom između glumaca iz filma “Montevideo, Bog te video” i odabrane ekipe “Obnovimo sebe – podignimo Stupove”, u ponedeljak 25. aprila, kod Petrove crkve u Novom Pazaru je otvoren četvrti tradicionalni Vaskršnji turnir u malom fudbalu.

Na otvaranju ovogodišnjeg Vaskršnjeg turnira se obratio glumac Miloš Biković koji se zahvalio igumanu manastira Đurđevi Stupovi, ocu Gerasimu, na pozivu za učešće na turniru, izrazio podršku za obnovu izgradnje manastira Đurđevi Stupovi i podsetio mlade da neguju prave duhovne vrednosti kao što su ljubav, prijateljstvo, viteštvo i plemenitost. Gosti turnira su bili posluženi Vaskršnjom pogačom, a pre početka utakmice program je uveličao lokalni dečiji folklorni ansambl.

Povezana vest:  Verila se Rozana Arket

Za tim “Montevideo, Bog te video” su igrali glumci Miloš Biković, Petar Strugar, Aleksandar Radojičić, Bojan Krivokapić, Rade Ćosić, Ivan Zekić, Predrag Vasić pojačani bivšim fudbalskim reprezentativcima Batom Mirkovićem i Savom Miloševićem.

U ekipi “Obnovimo sebe – podignimo Stupove” igrali su promoteri ovog takmičenja Andrija Kaluđerović i Milan Vilotić, kao i bivši trener “Crvene Zvezde” Aleksandar Krstić, zatim, trener “Partizana” Aleksandar Stanojević kao i igrači Ivica Ilijev i Radoslav Petrović, šef stručnog štaba “Vojvodine” Zoran Milenković, selektor Gane Goran Stevanović.

Povezana vest:  Rasel Brend: Dobro sam!

Otvaranje četvrtog tradicionalnog Vaskršnjeg turnira pratilo je oko 1 500 ljudi u publici. Turnir će trajati do 15. maja i na njemu će učestvovati 64 fudbalske ekipe.