manuel_noer_ls_salke_man

Ferguson: Nojerove odbrane bile su najbolje koje sam video

 

Trener fudbalera Mančester junajteda Aleks Ferguson ocenio je u utorak uveče da je nastup golmana Šalkea Manuela Nojera bilo verovatno najbolje izdanje nekog čuvara mreže koje je video u svojoj karijeri.

-Nojer je bio neverovatan. Njegove odbrane su verovatno bile najbolje koje sam video u svojoj karijeri. U pauzi između dva poluvremena moji igrači su bili potpuno frustrirani zbog svih šuteva koje je uspeo da im zaustavi – rekao je Ferguson nemačkim medijima posle pobede Mančester junajteda na Šalkeom od 2:0 u prvom meču polufinala Lige šampiona u Gelzerkinhenu.

Povezana vest:  Blater za zabranu akohola i cigareta na stadionima

I golman engleskog tima Edvin van der Sar ocenio je da je njegov kolega, uprkos dva primljena gola, imao odlično izdanje.

-Nojer je imao sjajan meč. Potvrdio je da je vrhunski golman – rekao je Van der Sar.

Odbrambeni igrač Šalkea Krištof Mecelder rekao je da njegov tim čeka težak posao u revanšu, ali da će igrači „dati sve od sebe“ kako bi pobedili.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Erikson objavio širi spisak za SP u Južnoj Africi

-Svesni smo u kakvoj situaciji se nalazimo. Neće biti ni malo lako u revanšu, ali nećemo se unapred predati. Mančester je večeras bio sjajan, a mi nismo pružili onoliko koliko zaista možemo – ocenio je Mecelder.

Revanš meč u Mančesteru igraće se 4. maja.